Курс
Обява
БРИДА  ЕООД

Медицински немски език!
Описание
Център "СПОЛУКА" е с дългогодишен опит в подготовката на медицински специалисти по немски език за работа в немско говорещи страни. Обучение се провежда за всички нива от Европейската езикова рамка, за успешно полагане на сертификационен изпит, както и подготовка за явяване на интервю пред камарата на лекарите в Германия, и пред работодател.

Обучението е онлайн, в удобни за курсиста дни и часове, два пъти седмично. Извършва се с преподавател в реално време. Учебни материали се предоставят от центъра безплатно.

Център "СПОЛУКА" работи съвместно с лицензирани и в България, немски трудови борси за устройване на медицинските лица на работа в Германия. Можете да се запознаете с нашите преподаватели на сайта ни, както и да прочетете отзиви www.brydabg.com

Цена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Онлайн синхронно (с преподавател ) по индивидуален график
Категория:
Немски език
Начална дата:
01.07.2019
Крайна дата:
31.01.2020
Място на провеждане:
Пловдив
Адрес:
бул."Княгиня Мария Луиза"№68
Телефон:
0893324800
Лице за контакт:
Н.Митева
Организация:
БРИДА ЕООД
Емайл:
miteva11@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 287 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини