Курс
Обява

Обучения по програмиране чрез игри !
Описание
Предлагаме най-приятното и ефективно обучение под формата на игра.



Не е необходимо да напускате дома или офиса си, за да посетите обучението – може да се обучавате от комфорта на Вашия дом или офис и то докато се забавлявате с игри, при това придобивате най-търсените и ценни умения в днешно време – учите се да програмирате на избран от Вас език измежду 35 предлагани.



Можете да се научите да кодите на Java, C++, C, C#, CBOT (много близък до C++ и Java), Python, PHP, Pascal, JavaScript, CoffeeScript, Lua, Vim, HTML, CSS, CSS flexbox, Ruby, Ruby on Rails, APIs, AJAX, jQuery, Kotlin, Rust, Objective-C, Go, Haskell, Scala, Perl, Dart, Bash, Groovy, Clojure, VB.NET, F#, Ocami, Swift.



Игрите-обучения са както за начинаещи, така и за напреднали, желаещи да си „сверят часовника“.



Цена на обучението по 1 език: 29 лв. За тези пари получавате пакет от мин. 7 игри, вкл. пакет от 6 игри за придобиване на основни умения за кодене, както и специализирани игри за съответния избран от Вас език. За всеки от изброените езици Ви предоставяме от 1 до 7 специализирани игри, така че срещу 29 лв. получавате общо между 7 и 13 игри на диск, според езика, който сте избрали.

Моля, посочете избрания от Вас език!

Приятно забавление и успех в коденето!
Цена на курса:
29 лв
Вид на курса:
от дома или офиса
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
23.06.2019
Крайна дата:
23.03.2025
Място на провеждане:
София
Адрес:
в цялата страна
Телефон:
listsmarketing@gmail.com
Лице за контакт:
Организация:
ЦКК
Емайл:
listsmarketing@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 290 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини