Курс
Обява

Договаряне на заплата – онлайн курс и консултиране
Описание
Курс - Изкуството да договориш заплата, профил мениджъри, ниво За Напреднали

Този курс съдържа 12 основни и 2 бонус видеоурока, които подготвят всеки мениджър за реализиране на максималната му стойност на пазара на труда и оптимално представяне в процеса на подбора. Подбрали сме микс от работещите техники от практиката на рекрутърите и информация от последните научни изследвания.

Ще покрием темите как да определиш финансовите си очаквания, кои са важните умения за успешното представяне на интервюто и как бързо и ефективно да ги развиеш. Ще те запознаем с лесно приложими техники за настройване преди интервюто. Ще коментнираме най-популярните въпроси и тестове използвани в подбора.

И още – ще научиш как да анализираш обявите за мениджърски позиции, как да отсееш топ работодателите и как да направиш така, че офертите да идват при теб.

За повече информация - https://www.poveche.bg/index.php

Цена на курса:
74 лв
Вид на курса:
онлайн в удобно за теб време
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.07.2019
Крайна дата:
02.08.2019
Място на провеждане:
София
Адрес:
онлайн
Телефон:
+359877275474
Лице за контакт:
Организация:
Талънт Хъб
Емайл:
info@poveche.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 274 882 автобиографии и 42 930 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини