Курс
Обява

Договаряне на заплата – онлайн курс и консултиране
Описание
Курс - Изкуството да договориш заплата, профил мениджъри, ниво За Напреднали

Този курс съдържа 12 основни и 2 бонус видеоурока, които подготвят всеки мениджър за реализиране на максималната му стойност на пазара на труда и оптимално представяне в процеса на подбора. Подбрали сме микс от работещите техники от практиката на рекрутърите и информация от последните научни изследвания.

Ще покрием темите как да определиш финансовите си очаквания, кои са важните умения за успешното представяне на интервюто и как бързо и ефективно да ги развиеш. Ще те запознаем с лесно приложими техники за настройване преди интервюто. Ще коментнираме най-популярните въпроси и тестове използвани в подбора.

И още – ще научиш как да анализираш обявите за мениджърски позиции, как да отсееш топ работодателите и как да направиш така, че офертите да идват при теб.

За повече информация - https://www.poveche.bg/index.php

Цена на курса:
74 лв
Вид на курса:
онлайн в удобно за теб време
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.07.2019
Крайна дата:
02.08.2019
Място на провеждане:
София
Адрес:
онлайн
Телефон:
+359877275474
Лице за контакт:
Организация:
Талънт Хъб
Емайл:
info@poveche.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 277 194 автобиографии и 43 365 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
През лятото ще:
Работите
Учите за изпити
Почивате активно
Ще си търсите работа
Друго
RSS Новини