Курс
Обява

Договаряне на заплата – онлайн курс и консултиране
Описание
Курс - Изкуството да договориш заплата, профил специалисти, ниво - За напреднали.

Този курс съдържа 10 основни и 1 бонус видеоурок, които подготвят всеки специалист за реализиране на максималната му стойност на пазара на труда и оптимално представяне в процеса на подбора. Подбрали сме микс от работещите техники от практиката на рекрутърите и информация от последните научни изследвания.

Ще покрием темите как да определиш финансовите си очаквания, кои са важните умения за успешното представяне на интервюто и как бързо и ефективно да ги развиеш. Ще те запознаем с лесно приложими техники за настройване преди интервюто. Ще коментираме най-популярните въпроси и тестове използвани в подбора.

И още – как да отсееш обявите на топ работодателите и защо е важна нагласата към интервюто и подбора - коя пречи и коя помага. Опитай сега на https://www.poveche.bg/index.phpЦена на курса:
45 лв
Вид на курса:
онлайн в удобно за теб време
Категория:
Други курсове
Начална дата:
05.07.2019
Крайна дата:
19.07.2019
Място на провеждане:
София
Адрес:
онлайн
Телефон:
+359877275474
Лице за контакт:
Организация:
Талънт Хъб
Емайл:
info@poveche.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 274 882 автобиографии и 42 930 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини