Курс
Обява

ЗВУК И ДВИЖЕНИЕ
Описание


Творческа среща за изцеление чрез звук, ритуални пози на тялото и движение. Ще изследваме дълбочината на душата чрез силата на гласа, ще си спомним какво сме забравили, нашите светли и тъмни страни.Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени, показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на нашата същност в момента. Често потискаме емоциите си чрез контрол и анализи, работейки отвъд думите ние имаме възможност да се свържем с нашата интуитивна същност и да преборим ограниченията. Всеки тон и всеки звук имат съобщение за нас и не е възможно да се изрази фалшиво послание или фалшива експресивност, нито пък да има грешен звук чрез метода Духовен глас. Чрез този метод се пътува през много пластове на човешката психика и енергийна система, за да може безопасно и чрез доверие да се проникне в емоционалния свят на личността , така че негативните аспекти да бъдат интегрирани и трансформирани.За всеки житейски опит тялото поддържа памет, която е като запис на закодирана звукова вибрация. Когато ние успеем да се свържем с тази вибрация в дълбочина настъпва и чудотворното лечение. По този начин тялото ще възвърне баланса си, също така ще си припомни и неограничените творчески възможности на вътрешното игриво дете или ще пътуваме към автентичния АЗ. Гласът е истински силен и дълбок инструмент и знанието за него се развива от древността до днес. В зоната на гласа и гърлото могат да се поберат всякакви блокажи и потискания, които да повлияват на уменията ни за общуване и себеизразяване на всички нива. Изчистването на енергийния център в гърлената чакра позволява свобода на себеизразяване и развиване на уменията за общуване, както и лечение на всякакво ниво, носи потенциал за реална и трайна промяна. Чрез антропологическия метод екстатични ритуални пози, ще пътуваме в дълбините на световете заставайки в позата на „ Пеещия шаман“. В събота вечер ще сътворим галерия от картини , озвучени от нашите гласове и винено парти. В неделя ще интегрираме опита чрез сакрален театър и движеща молитва.

Водещ:Теодора Гецова

http://www.teodoragetsova.com/nachaloДати на провеждане: 25-26-27 Януари.

25. Януари- 18.30-21.

26. Януари от 10-19ч. Почивка 13-14.30ч.

27. Януари 9.30 до 14ч.

Велико Търново, ул“ Поп Харитон“4 -офис блок.

Стандартна цента 150лв. Цена с отстъпка:80лв. За двама души 120лв. Цената включва- такса за семинара, материали, винено парти, арт продукт.

За повече информация тел.0884669156

ел. поща teodoramgetsova@gmail.comЦена на курса:
80 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
25.01.2019
Крайна дата:
27.01.2019
Място на провеждане:
Велико Търново
Адрес:
Поп Харитон 4
Телефон:
0884669156
Лице за контакт:
Теодора Гецова
Организация:
ЕТ" Текстил-Гецов"
Емайл:
dhs@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 353 автобиографии и 42 961 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини