Курс
Обява

ЗВУК И ДВИЖЕНИЕ
Описание


Творческа среща за изцеление чрез звук, ритуални пози на тялото и движение. Ще изследваме дълбочината на душата чрез силата на гласа, ще си спомним какво сме забравили, нашите светли и тъмни страни.Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени, показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на нашата същност в момента. Често потискаме емоциите си чрез контрол и анализи, работейки отвъд думите ние имаме възможност да се свържем с нашата интуитивна същност и да преборим ограниченията. Всеки тон и всеки звук имат съобщение за нас и не е възможно да се изрази фалшиво послание или фалшива експресивност, нито пък да има грешен звук чрез метода Духовен глас. Чрез този метод се пътува през много пластове на човешката психика и енергийна система, за да може безопасно и чрез доверие да се проникне в емоционалния свят на личността , така че негативните аспекти да бъдат интегрирани и трансформирани.За всеки житейски опит тялото поддържа памет, която е като запис на закодирана звукова вибрация. Когато ние успеем да се свържем с тази вибрация в дълбочина настъпва и чудотворното лечение. По този начин тялото ще възвърне баланса си, също така ще си припомни и неограничените творчески възможности на вътрешното игриво дете или ще пътуваме към автентичния АЗ. Гласът е истински силен и дълбок инструмент и знанието за него се развива от древността до днес. В зоната на гласа и гърлото могат да се поберат всякакви блокажи и потискания, които да повлияват на уменията ни за общуване и себеизразяване на всички нива. Изчистването на енергийния център в гърлената чакра позволява свобода на себеизразяване и развиване на уменията за общуване, както и лечение на всякакво ниво, носи потенциал за реална и трайна промяна. Чрез антропологическия метод екстатични ритуални пози, ще пътуваме в дълбините на световете заставайки в позата на „ Пеещия шаман“. В събота вечер ще сътворим галерия от картини , озвучени от нашите гласове и винено парти. В неделя ще интегрираме опита чрез сакрален театър и движеща молитва.

Водещ:Теодора Гецова

http://www.teodoragetsova.com/nachalo



Дати на провеждане: 25-26-27 Януари.

25. Януари- 18.30-21.

26. Януари от 10-19ч. Почивка 13-14.30ч.

27. Януари 9.30 до 14ч.

Велико Търново, ул“ Поп Харитон“4 -офис блок.

Стандартна цента 150лв. Цена с отстъпка:80лв. За двама души 120лв. Цената включва- такса за семинара, материали, винено парти, арт продукт.

За повече информация тел.0884669156

ел. поща teodoramgetsova@gmail.com



Цена на курса:
80 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
25.01.2019
Крайна дата:
27.01.2019
Място на провеждане:
Велико Търново
Адрес:
Поп Харитон 4
Телефон:
0884669156
Лице за контакт:
Теодора Гецова
Организация:
ЕТ" Текстил-Гецов"
Емайл:
dhs@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 192 автобиографии и 44 860 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини