Курс
Обява

Цялостно обучение “Визуално програмиране за деца”
Описание
През месец октомври стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране.



Курсът “Визуално програмиране за деца” се характеризира с многообразие от интерактивни образователни занимания чрез които децата да придобият умения и знания за създаване на собствени герои и анимации, които те самите ще програмират. Ще се научат на различни техники в изграждането и развитието на игри изцяло базирани на тяхното въображение.



Курсът се състои от пет отделни нива. Всяко едно надгражда познанията от предишното и дава възможност на децата да развият максимално идентичността си и познанията си по програмиране. Нивата са съобразени с тяхната възраст, степен на развитие и желан краен резултат.



I-во ниво: “Първи стъпки в Програмирането” – има за цел да научи подрастващите да програмират основни движения и анимация.



II-ро ниво: “Основни концепции в програмирането” – има за цел да научи децата да създават герои с анимация, както и да програмират специални ефекти.



III-то ниво: “Въведение в Програмирането” – децата придобиват умения да контролират героя чрез съобщения, а също така да дефинират и използват функции с параметър.



IV-то ниво – “Приключения в Програмирането” – в това ниво се изграждат умения у подрастващите да програмират алгоритми със сложна логика, както и да създават различни поведения на отделните герои. Развива способностите на децата да създават комплексна игра с много нива.



V-то ниво – “Проектиране на платформа” – след успешното преминаване на последното ниво, децата ще демонстрират отлична степен на владеене на концепции и умения за програмиране. Бъдещите програмисти придобиват способност да създават “безкрайни” игри, в които създадените герои крият много действия и движения.



Ще очакваме всички деца, които проявяват интерес към необятния свят на програмирането да станат част от курсът “Визуално програмиране за деца“.



Пакетна цена за петте нива 995 лв. за записване и плащане до 29.09.2018 вместо 1260 лв.



Свържете се с нас за повече информация на nadia@ontarget.bg или на 0894 772258.
Цена на курса:
995 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
29.09.2018
Крайна дата:
29.12.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
Хиподрума
Телефон:
0894/772258
Лице за контакт:
Организация:
Онтаргет Сървисиз
Емайл:
info@ontarget-training.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 257 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини