Курс
Обява
Trainsoft

ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ И СЧЕТОВОДСТВО ЗА НАПРЕДНАЛИ
Описание
Фирменият счетоводен баланс, отчетът за приходите и разходите, отчетът за паричните потоци, отчетът за собствения капитал, справка за дълготрайните активи и други справки, както и изготвянето на годишна данъчна декларация - всички документи изготвени без грешки, съобразени с последните изменения и допълнения в данъчното законодателство на Република България за 2018г.

Начало 21.06.2018/ четвъртък/ - 18.00 часа

Лектор Валентина Георгиева

За окончателното оформяне на финансовия резултат на дейността на фирмата, дружеството или компанията.Необходимо е отново да минем целият процес по приключване на счетоводните сметки и регистри, изготвяне на справки и отчети, годишна инвентаризация, изчисляване и деклариране на дължимите данъци и всички онези специфични дейности, които трябва да се извършат съгласно действащите закони и наредби. Направето го бързо и точно! Нашите квалифицирани лектори ще ви разкрият тънкости при годшиното счетоводно приключване, ще ви дадат целенасочени съвети и ще ви научат на полезни практики, които да прилагате.Практически насочено обучение за напреднали. Темите в курса са подбрани и насочени за усъвършенстване на личните умения във воденето на счетоводство, приключването на финансовата година, отчитането на собствения и привлечения капитал и заемните отношения, амортизационна политика и др. След всяка преподадена тема се възлага самостоятелна задача за упражнение, която се коментира на следващото занятие.

Център за професионално обучение „ТреинСофт”

София 1303, Бизнес център,

ул. „Осогово” 30, офис 502

Моб: +359 895 614150

Моб: +359 893 504003

info@trainsoftbg.com

www.trainsoftbg.com



Цена на курса:
390 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Счетоводен курс
Начална дата:
21.06.2018
Крайна дата:
19.07.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
Осогово 30
Телефон:
0893504003
Лице за контакт:
Треин Софт
Организация:
Trainsoft
Емайл:
info@trainsoftbg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 245 автобиографии и 44 890 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини