Курс
Обява

“Java EE Essentials”
Описание
Курс “Java EE Essentials” стартира на 14 май 2018г. в НАРС.

Цената на обучението е промоционална.

Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти – Java EE Developer.

“Java EE Essentials” е обучение за разработка на многофункционални уеб приложения.

Ще научите как да интегрирате ключови компоненти от Java Enterprise Edition, като Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services, WebSockets и др.

Основните теми са:– Разработване, внедряване и защита на многофункционални уеб приложения с Java EE;– Създаване на динамични уеб страници със Servlets (Сървлети);– Използване на JavaServer Faces (JSF) за създаване на богат потребителски интерфейс;– Изграждане на ефективна бизнес-логиката чрез Enterprise JavaBeans (EJB);– Разработване на SOAP и RESTful web services и web service clients;– WebSockets;Приложенията които ще разработите са:– AirplaneTicketSystem – уеб базирано приложение за закупуване на самолетни билети. Ще създадете визията, логиката и базата данни необходими за приложението. Ще използвате JSF, WebServices, JPA.– FootballFederation – уеб базирано приложение даващо възможност за използване на HTML/JSF и WebSockets. Приложението поддържа график на футболно първенство, информация за отбори, срещи и резултати. Предвиден е и модул за феновете – с live score и интересни новини за техните любими отбори и играчи.– KinderGarten – приложение за работата на детска градина. Ползва се от три типа потребители – администрация, преподаватели и родители. Част от модулите могат да се реализират като десктоп приложение, а други като уеб. За изграждаето му са необходими Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services и други.Курсът е предназначен за хора със знания по Java SE, ООП, нишки, събития, изключения и бази данни.

Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , или да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
409 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
14.05.2018
Крайна дата:
14.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
кв.Хиподрума
Телефон:
0894772258
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 274 774 автобиографии и 42 923 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини