Курс
Обява

“Java EE Essentials”
Описание
Курс “Java EE Essentials” стартира на 14 май 2018г. в НАРС.

Цената на обучението е промоционална.

Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти – Java EE Developer.

“Java EE Essentials” е обучение за разработка на многофункционални уеб приложения.

Ще научите как да интегрирате ключови компоненти от Java Enterprise Edition, като Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services, WebSockets и др.

Основните теми са:– Разработване, внедряване и защита на многофункционални уеб приложения с Java EE;– Създаване на динамични уеб страници със Servlets (Сървлети);– Използване на JavaServer Faces (JSF) за създаване на богат потребителски интерфейс;– Изграждане на ефективна бизнес-логиката чрез Enterprise JavaBeans (EJB);– Разработване на SOAP и RESTful web services и web service clients;– WebSockets;Приложенията които ще разработите са:– AirplaneTicketSystem – уеб базирано приложение за закупуване на самолетни билети. Ще създадете визията, логиката и базата данни необходими за приложението. Ще използвате JSF, WebServices, JPA.– FootballFederation – уеб базирано приложение даващо възможност за използване на HTML/JSF и WebSockets. Приложението поддържа график на футболно първенство, информация за отбори, срещи и резултати. Предвиден е и модул за феновете – с live score и интересни новини за техните любими отбори и играчи.– KinderGarten – приложение за работата на детска градина. Ползва се от три типа потребители – администрация, преподаватели и родители. Част от модулите могат да се реализират като десктоп приложение, а други като уеб. За изграждаето му са необходими Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services и други.Курсът е предназначен за хора със знания по Java SE, ООП, нишки, събития, изключения и бази данни.

Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , или да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
409 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
14.05.2018
Крайна дата:
14.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
кв.Хиподрума
Телефон:
0894772258
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 277 196 автобиографии и 43 365 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
През лятото ще:
Работите
Учите за изпити
Почивате активно
Ще си търсите работа
Друго
RSS Новини