Курс
Обява
Център Екатерина

Френски език - курсове за начинаещи и напреднали
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по френски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по френски език са съобразени със стандартите на Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения. Акредитирани сме като център за обучение и след завършване на всяко едно от нивата по френски език, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и езиков паспорт или продължаване в следващо ниво.

Нашата цел е всеки участник в групата не само да усвои учебния материал, но и да ползва правилно и свободно езика в реални житейски ситуации. Работим с френски учебни системи и помагала на издателство CLE International със силна практическа насоченост. Преподавателите ни по френски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти.При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.

Освен обученията по практически общ френски език, организираме курсове по бизнес и юридически френски и курсове за подготовка за международните сертификати по френски - TCF, DELF/ DALF.Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по френски. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места. За курсистите, които имат специфични нужди, цели или срокове при изучаването на езика, можем да организираме индивидуално обучение в удобно за тях време и опция за плаващ график.
Цена на курса:
405 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Френски език
Начална дата:
26.03.2018
Крайна дата:
29.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
02 9893770
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 317 автобиографии и 42 961 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини