Курс
Обява
Център Екатерина

Френски език - курсове за начинаещи и напреднали
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по френски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по френски език са съобразени със стандартите на Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения. Акредитирани сме като център за обучение и след завършване на всяко едно от нивата по френски език, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и езиков паспорт или продължаване в следващо ниво.

Нашата цел е всеки участник в групата не само да усвои учебния материал, но и да ползва правилно и свободно езика в реални житейски ситуации. Работим с френски учебни системи и помагала на издателство CLE International със силна практическа насоченост. Преподавателите ни по френски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти.При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.

Освен обученията по практически общ френски език, организираме курсове по бизнес и юридически френски и курсове за подготовка за международните сертификати по френски - TCF, DELF/ DALF.Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по френски. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места. За курсистите, които имат специфични нужди, цели или срокове при изучаването на езика, можем да организираме индивидуално обучение в удобно за тях време и опция за плаващ график.
Цена на курса:
405 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Френски език
Начална дата:
26.03.2018
Крайна дата:
29.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
02 9893770
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 589 автобиографии и 41 581 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини