Курс
Обява
Център за професионално обучение

Професионален курс „Маникюр, педикюр и ноктопластика“
Описание
СОФИЯ, КЪРДЖАЛИ, ПЕРНИК, ХАСКОВО, БУРГАС, ВАРНА, СВИЩОВ, СИЛИСТРА, СТАРА ЗАГОРА



ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма.

Сертификат: Курсистите получават лицензиран държавен документ за професионална квалификация по образец на МОН с международна валидност, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. С Държавно Свидетелство образец № 3-54 имате възможност да откриете собствен бизнес в сферата на завършената от Вас професия.



Лицата придобили втора степен на професионална квалификация по професията „Маникюрист-педикюрист“ могат да заемат следните длъжности от единична група 5142: 5142-2003 Маникюрист, 5142-2004 Педикюрист, както и други длъжности, включени при актуализиране на НКПД. За повече информация -

https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement

Практика в реална работна среда – козметичен салон.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Цена на курса:
850 лв
Вид на курса:
самостоятелен / индивидуален
Категория:
Други курсове
Начална дата:
03.02.2018
Крайна дата:
05.03.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
СОФИЯ, КЪРДЖАЛИ, ПЕРНИК, ХАСКОВО, БУРГАС, ВАРНА, СВИЩОВ, СИЛИСТРА, СТАРА ЗАГОРА
Телефон:
0878938284, 0884270104
Лице за контакт:
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpokonsult_dm@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 261 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини