Курс
Обява
Център за професионално обучение

КУРС “Сухо строителство” Дистанционно обучение
Описание
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строител–монтажник”, специалност 5820403 “Сухо строителство”.

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа.

● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна.

● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.

Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността Центърът осигурява практика в реална работна среда.

Сертификат: Курсистите получават Удостоверение за професионална квалификация - лицензиран държавен документ по образец на МОН с международна валидност, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация -

https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement

След завършване на курса можете да работите като: Строител сгради от сглобяеми елементи, Работник сухо строителство, Работник поддръжка на сгради.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
индивидуални / самостоятелни / дистанционни
Категория:
Други курсове
Начална дата:
03.02.2018
Крайна дата:
05.03.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
В ЦЯЛАТА СТРАНА
Телефон:
0878938284, 0884270104
Лице за контакт:
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpokonsult_dm@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 864 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини