Курс
Обява

Цялостен Java SE курс
Описание
Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.



Пакетът от курсове е подходящ за напълно начинаещи. С тях ще Ви научим да създавате богата гама от приложения, които да работят лесно и стабилно на различни платформи.



Обучението стартира от 27-ми януари. Общата продължителност е 72 часа. Занятията са в съботно/неделна форма.



На успешно завършилите обучението съдействаме за намиране на работа.



В курс "Основи на програмирането" ще придобиете начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви, ще изградите логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областта на разработката на софтуерни приложения.



Във "Въведение в програмирането с Java" ще се научите да:



Разработвате конзолни приложения използвайки класове и обекти

Създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране

Организирате данни чрез колекции и масиви

Работите със стрингове – търсене, извличане, заместване, разделяне и др.

Използвате контролни структури – условни оператори и цикли

В "Java SE 8" ще разработите следните приложения:



– Calculator – ще се запознаете с основите на JavaFX и Swing библиотеките, ще използвате графични компоненти, събития и интерфейси. Ще изграждате вътрешни и адаптер класове, ще ползвате layout managres.



– MoviesCatalog – JavaFX приложение на базата на MVC архитектурата. Ще разработите трите компонента – model-view-controller – като използвате класове, обекти, композиция и файлове.



– CarRental и EmployeesDataSystem – Тук ще изградите йерархия от класове използвайки принципите на Обектно-Ориентираното програмиране. Ще ползвате JavaFX, MVC, наследяване, полиморфизъм. Ще се научите да съхранявате данните в база от данни чрез SQL заявки и JDBC.



– ChatRoom – клиент-сървър приложение за чат. Ще приложите основни принципи – портове, сокети, стриимове, както и класове от Java за работа с мрежи.



– Tic-Tac-Toe – В интересната игра на морски шах ще разработите клиент-сървър класовете, нишките за комуникацията, логиката и визията на играта.



– HeroesAndVillains – игра тип quest – предизвикателство за любознателните. За създаването на играта се използват backtracking алгоритми, OOP, design patterns, графика и други.



– CongressCenter – приложение тип информационна система. Използват се нишки, бази данни, йерархия от класове, графичен интерфейс, събития, изпращане на мейл, генериране на .pdf и .xls файлове.



При успешно завършване на обучението получавате “Удостоверение за професионално обучение” за завършен квалификационен курс за професионално обучение по програма Д за част от професия Програмист (код 481010), специалност Програмно осигуряване (код 4810101), по образец на Министерство на Образованието, издаден от Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение (НАПОО).



Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 0894 772258 , да ни пишат на nadia@ontarget.bg.



* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки.



** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен брой.
Цена на курса:
749 лв
Вид на курса:
Вечерен и съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
27.01.2018
Крайна дата:
27.03.2018
Място на провеждане:
0
Адрес:
Хиподрума
Телефон:
0894/772258
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 252 автобиографии и 44 890 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини