Курс
Обява

ИТ кариера с Open Academy
Описание
Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018.Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване, поддръжка и управление на информационни системи. Академията е отворена за кандидати от всички градове в България.Tук ще получите добра теоритична и практическа подготовка от най-добрите в сферата на технологиите. Ще имате шанса да черпите умения от изявени имена с дългогодишен опит и професионални успехи.Обученията ще са в дневна, вечерна и онлайн форма на обучение.Курсистите ще могат да се специализират в следните направления:Java/Android Application Development & Programming

C#/ASP.NET Application Development & Programming

QA Software Testing Specialist

Support Engineer

Как да участвате в Open Academy?Необходимо е да кандидатствате като попълните данните в регистрационната форма тук.Вие сте подходящ кандидат, ако:– се интересувате от програмиране и съвременни технологии– имате желание за преквалификация– искате бляскава кариера и добри доходи– сте мотивиран и амбициозенСрокът за кандидатстване е 26.01.2018.Не отлагайте успеха, разкрийте потенциала си и кандидатствайте сега!*Броят на местата е ограничен.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Вечерен и онлайн
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
26.01.2018
Крайна дата:
26.03.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
Хиподрума
Телефон:
0894/772258
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 331 автобиографии и 42 962 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини