Курс
Обява

Визуално програмиране за деца – нова група
Описание
Включи се в новата група за курс "Първи стъпки в Програмирането" ("Аз вече програмирам") - 1во ниво от програмата "Визуално програмиране за деца". Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 9 и 14 години.



Първото ниво "Първи стъпки в Програмирането" ("Аз вече програмирам") се характеризира с с многообразие от интерактивни образователни единици. Разнообразните творчески игри и задачи спомагат за развитие на конструктивна логическа мисъл у децата. След успешно завършване на I ниво, малчуганите ще умеят да използват цикли за повторения на действия, както и да изпълняват последователни задачи. Също така ще могат да накарат компютъра да взима решения при различни условия. Това ниво учи бъдещите програмисти на техники за откриване и отстраняване на грешки, решаване на проблеми и доизграждане на създадено приложение. "Първи стъпки в Програмирането" има за цел да научи подрастващите да програмират основни движения и анимация.



Първото ниво е с продължителност 12 учебни часа. Обучението се провежда присъствено и онлайн в дневна, вечерна и съботно-неделна форма. Побързайте да се запишете, тъй като местата са ограничени.



"Първи стъпки в Програмирането" е част от цялостен курс на обучение, който се състои от 5 нива, за да може информацията да бъде усвоена максимално ефективно от децата. Всяко ниво награжда познанията от предишното и изцяло съобразено с възрастта на бъдещите програмисти.



Цената на първото ниво е 180 лв, а за онлайн обучение е 120 лв. Курсът започва от 09.01. 2018г. Срок за записване: до 29.12.2017г.



За повече информация и записване, можете да се свържете с нас на: 0894 772258 или nadia@ontarget.bg.
Цена на курса:
990 лв
Вид на курса:
Вечерен и съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
09.01.2018
Крайна дата:
09.03.2018
Място на провеждане:
0
Адрес:
Хиподрума
Телефон:
0894/772258
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 860 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини