Курс
Обява

Първи стъпки в Java
Описание
Първи стъпки в Java с изкушаваща цена

За всички които искат да стартират с развитието си като Java разработчици предлагаме пакет от два курса “Основи на програмирането” и “Въведение в програмирането с Java” на изключителна цена.

Само до 8-ми** ноември може да закупите двата курса на преференциалната цена.

Обучението е подходящо за абсолютно начинаещи и ще стартира на 14-ти ноември 2017г. Занятията са във вечерна или съботно-неделна форма. Продължителността е 40 часа.

В този курс вие ще придобиете широки знания за: синтаксиса на Java, контролни структури, масиви, списъци, речници, класове и обекти. Ще се научите да създавате конзолни приложения, да работите със стрингове, да създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране.

За курса:

Богатата и уникална архитектура на Java дава възможност на софтуерните разработчици да създават приложения, които да работят лесно и стабилно на различни платформи.

В курс “Основи на програмирането” ще придобиете начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви, ще изградите логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областта на разработката на софтуерни приложения.

Във “Въведение в програмирането с Java” ще се научите да:

Разработвате конзолни приложения използвайки класове и обекти

Създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране

Организирате данни чрез колекции и масиви

Работите със стрингове – търсене, извличане, заместване, разделяне и др.

Използвате контролни структури – условни оператори и цикли

При успешно завършване на курса получавате “Удостоверение за професионално обучение” за завършен квалификационен курс за професионално обучение по програма Д за част от професия Програмист (код 481010), специалност Програмно осигуряване (код 4810101), по образец на Министерство на Образованието, издаден от Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение (НАПОО).

Желаещите да се запишат и обучават в курса е необходимо да се свържат с нас на e-mail: nadia@ontarget.bg и/или 0894/772258
Цена на курса:
147 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
18.11.2017
Крайна дата:
30.12.2017
Място на провеждане:
София
Адрес:
Хиподрума
Телефон:
0894/772258
Лице за контакт:
Организация:
Онтаргет Сървисиз
Емайл:
info@ontarget-training.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини