Курс
Обява

Въведение в програмирането със C++
Описание
Стартира записване за курс "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.Обучението е с продължителност 40 часа и стартира на 15.11.2017г.Курсът ще се провежда два пъти седмично във вечерна форма, като цената му е промоционална: 347,00*лв. вместо стандартната от 495 лева. Промоционалната цена важи до 9-ти ноември.За курсa:Въведение в програмирането:Темите в курса са предназначени за начинаещи, които искат да програмират на C++. Предварителен опит не се изисква - програмата на обучението съдържа и подготовка по теория, и много практика, демо упражнения, практически задачи за курситите и задачи за самостоятелна подготовка.За кого е предназначен курса:

За всеки който желае да изучава С++.Желаещите да се запишат** и обучават в курса е необходимо да се свържат с нас на: 0894 772258 или да ни пишат на nadia@ontarget.bg .* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки.** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен бройПрограма на курс "Въведение в програмирането със С++":1. Introduction to Programming2. Primitive data types. Variables.3. Operators. Expressions.4. I/O - Using Console5. Conditional Statements7. Arrays8. Functions and an Introduction to Recursion9. Strings and string manipulation10. Introduction to Classes and Objects
Цена на курса:
495 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
15.11.2017
Крайна дата:
08.01.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
кв. Хиподрума, бул. Цар Борис 3, 81
Телефон:
0894772258
Лице за контакт:
Надя Тодорова
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 351 автобиографии и 42 961 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини