Курс
Обява

Въведение в програмирането със C++
Описание
Стартира записване за курс "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.Обучението е с продължителност 40 часа и стартира на 15.11.2017г.Курсът ще се провежда два пъти седмично във вечерна форма, като цената му е промоционална: 347,00*лв. вместо стандартната от 495 лева. Промоционалната цена важи до 9-ти ноември.За курсa:Въведение в програмирането:Темите в курса са предназначени за начинаещи, които искат да програмират на C++. Предварителен опит не се изисква - програмата на обучението съдържа и подготовка по теория, и много практика, демо упражнения, практически задачи за курситите и задачи за самостоятелна подготовка.За кого е предназначен курса:

За всеки който желае да изучава С++.Желаещите да се запишат** и обучават в курса е необходимо да се свържат с нас на: 0894 772258 или да ни пишат на nadia@ontarget.bg .* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки.** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен бройПрограма на курс "Въведение в програмирането със С++":1. Introduction to Programming2. Primitive data types. Variables.3. Operators. Expressions.4. I/O - Using Console5. Conditional Statements7. Arrays8. Functions and an Introduction to Recursion9. Strings and string manipulation10. Introduction to Classes and Objects
Цена на курса:
495 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
15.11.2017
Крайна дата:
08.01.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
кв. Хиподрума, бул. Цар Борис 3, 81
Телефон:
0894772258
Лице за контакт:
Надя Тодорова
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 194 автобиографии и 43 120 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини