Курс
Обява

Java SE 8 през октомври – за напреднали
Описание
Курс Java SE 8 стартира на 20 октомври 2016г.Курсът е изпълнен с много практически примери и упражнения, съобразени с последните тенденции и новости в Java 8.С нас ще научите да създавате богата гама от приложения, които да работят лесно и стабилно на различни платформи.За курс Java SE 8 :Основните теми в курса са:

- JavaFX и Swing за създаване на графичен потребителски интерфейс;

- Изграждане на клиент/сървър приложения;

- Създаване на заявки на основата на SQL и работа с бази от данни използвайки JDBC;

- Обработване на събития в графичния потребителски интерфейс (GUI) – клавиатура, мишка и др.;

- Организиране на кода в пакети и интерфейси;

- Усвояване, разбиране и използване на Обектно-Ориентирано програмиране;

- Java collections framework за лесна обработка на сложни данни;

- Текстови и бинарни файлове за четене и запис на данни;

- Exception Handling за обработватка на run time грешки;

- Ламбда изрази;

- Нишки (Multithreading);

- Model-View-Controller (MVC) архитектури;

- Design Patterns;В процеса на обучението ще разработите следните приложения:- Calculator - ще се запознаете с основите на JavaFX и Swing библиотеките, ще използвате графични компоненти, събития и интерфейси. Ще изграждате вътрешни и адаптер класове, ще ползвате layout managres.

- MoviesCatalog - JavaFX приложение на базата на MVC архитектурата. Ще разработите трите компонента - model-view-controller - като използвате класове, обекти, композиция и файлове.

- CarRental и EmployeesDataSystem - Тук ще изградите йерархия от класове използвайки принципите на Обектно-Ориентираното програмиране. Ще ползвате JavaFX, MVC, наследяване, полиморфизъм. Ще се научите да съхранявате данните в база от данни чрез SQL заявки и JDBC.

- ChatRoom - клиент-сървър приложение за чат. Ще приложите основни принципи - портове, сокети, стриимове, както и класове от Java за работа с мрежи.

- Tic-Tac-Toe - В интересната игра на морски шах ще разработите клиент-сървър класовете, нишките за комуникацията, логиката и визията на играта.

- HeroesAndVillains - игра тип quest - предизвикателство за любознателните. За създаването на играта се използват backtracking алгоритми, OOP, design patterns, графика и други.

- CongressCenter - приложение тип информационна система. Използват се нишки, бази данни, йерархия от класове, графичен интерфейс, събития, изпращане на мейл, генериране на .pdf и .xls файлове.Курсът е предназначен за хора с основни знания по Java и ООП. За начинаещи препоръчваме първо да преминат курс "Въведение в програмирането с Java".Занятията ще се провеждат два пъти седмично във вечерна форма. Подробен график на курсовете можете да разгледате тук.Цената на обучението е 570.00 лева, вместо стандартната от 870, a продължителността 52 часа.
Цена на курса:
570 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
20.10.2016
Крайна дата:
01.12.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
София, България жк Стрелбище, ул. Нишава 163
Телефон:
02/958 99 65
Лице за контакт:
Организация:
Онтаргет Сървисиз
Емайл:
info@ontarget-training.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 652 автобиографии и 41 598 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини