Курс
Обява

Основи на програмирането – за начинаещи
Описание
Стартира записване за курс Основи на програмирането. Обучението е подходящо за всички, които правят първи стъпки в областта на програмирането.Обучението е с продължителност 12 часа и стартира на 24.10.2016г.Курсът ще се провежда два пъти седмично във вечерна форма, като цената му е промоционална: 99,00*лв. вместо стандартната от 120 лева.За курсa:Основи на програмирането:

Предназначен е за хора, които нямат предишен опит в изучаване на езици за програмиране. Придобиват се начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви. Работи се с “блок-схеми” и се набляга на изграждането на т.нар. логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областта на разработката на софтуерни приложения.* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки и се заплаща на една вноска.** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен брой.Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
99 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
24.10.2016
Крайна дата:
31.10.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
София ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163, вх. Б, ет. 2, ап. 6
Телефон:
(+359 2) 958 31 06
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 650 автобиографии и 43 242 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини