Курс
Обява

Безплатен курс Първи стъпки в програмирането за ученици и студенти
Описание
Тази есен стартира безплатният курс по програмиране за ученици и студенти. Обучението Първи стъпки в програмирането представлява серия от занятия, подходящи за всички, които нямат предишен опит, но се интересуват от разработка на софтуер.Участниците ще имат шанса да придобият начални и базови познания, ще се запознаят с основните концепции в програмирането. Чрез различни и интересни задачи, ще развиват логическото си мислене, необходимо за успешен старт в областта на технологиите.Преподавателите са професионалисти с дългогодишен опита, имат специално отношение и подход към всеки курсист. Знанията и уменията, които участниците ще придобият по време на обучението са ценност, която ще им посочи правилния път за развитие.Крайният срок за записване е 18-ти септември 2016г.Обучението ще се провежда в две групи:I – ва група: от 16:00 до 18:30 часа

II – ра група от 18:30 до 21:00 часа

Запишете се сега за безплатното обучение и научете повече за интересния свят на програмирането.Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
26.09.2016
Крайна дата:
30.09.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163
Телефон:
(+359 2) 958 31 06
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 652 автобиографии и 41 598 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини