Курс
Обява

Безплатен курс Първи стъпки в програмирането
Описание
Тази есен стартира безплатният курс по програмиране за ученици и студенти. Обучението Първи стъпки в програмирането представлява серия от занятия, подходящи за всички, които нямат предишен опит, но се интересуват от разработка на софтуер.Участниците ще имат шанса да придобият начални и базови познания, ще се запознаят с основните концепции в програмирането. Чрез различни и интересни задачи, ще развиват логическото си мислене, необходимо за успешен старт в областта на технологиите.Преподавателите са професионалисти с дългогодишен опита, имат специално отношение и подход към всеки курсист. Знанията и уменията, които участниците ще придобият по време на обучението са ценност, която ще им посочи правилния път за развитие.Крайният срок за записване е 18 септември 2016г.Обучението ще се провежда в две групи:I – ва група: от 16:00 до 18:30 часа

II – ра група от 18:30 до 21:00 часа

Запишете се сега за безплатното обучение и научете повече за интересния свят на програмирането.За допълнителна информация и записване, свържете се с нас на: 02/2 958 99 65 или nadia@ontarget.bg.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
26.09.2016
Крайна дата:
30.09.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
Цар Борис III, номер 81
Телефон:
02/2 958 99 65
Лице за контакт:
Организация:
Онтаргет Сървисиз
Емайл:
info@ontarget-training.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 376 автобиографии и 42 963 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини