Курс
Обява
Център Екатерина

Курсове по бизнес английски език
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА провежда курсове по бизнес английски език.

Курсовете по бизнес английски са за хора, които желаят да усъвършенстват своя английски език в сферата на бизнес комуникацията. Обучението по бизнес английски език е структурирано в 4 нива - Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate и Advanced. В курсовете по бизнес английски се изучава бизнес лексика и кореспонденция, разделени в тематични уроци - маркетинг, търговия, внос-износ, човешки ресурси, конкуренция, инвестиции, водене на преговори и презентации, водене на бизнес кореспонденция, оформяне на оферти и предложения и т. н. В занятията се правят много упражнения за развиване на говорните умения и преодоляване на езиковата бариера.

Всички наши преподаватели по английски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти, живели и специализирали в англоговоряща среда.



При записване се полагат входни тестове, за да можем да Ви включим в група, отговаряща на Вашето ниво.

Работим по системите : ProFile на издателство OXFORD и Market Leader на издателство LONGMAN, като допълнително се ползва набор от допълнителни учебни ресурси и помагала на престижни университети във Великобритания и САЩ, които улесняват процеса на обучение и затвърждават изучавания учебен материал.



Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по бизнес английски, съобразени с предпочитанията на курсистите. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.

Освен групово обучение, организираме варианти и за индивидуално обучение в удобно за Вас време.



ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА

http://www.ekaterina-center.com
Цена на курса:
435 лв
Вид на курса:
вечерен делничен
Категория:
Английски език
Начална дата:
12.03.2018
Крайна дата:
31.05.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 260 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини