Курс
Обява
Център Екатерина

Английски език- практически курсове за работещи хора
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по английски език за работещи хора с практическа насоченост. Акцентът при курсовете ни е бързото усвояване на практическия английски език, нужен за успешната комуникация в ситуации от реалния живот, и преодоляване на езиковата бариера. Езиковото обучение е съобразено със стандартите и нивата по Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика.

ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА провежда обучението по английски език в малки групи (максимум до 8 курсиста). Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и да привикне с това да прилага наученото на практика.

Учебната система, с която работим по английски език, е Face2Face на издателство Cambridge и е една от най-добрите в света заради силната си практическа насоченост.

Всички наши преподаватели по английски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти, живели и специализирали в англоговоряща среда.След завършване на всяко едно от нивата, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и/ или продължаване в следващо ниво. При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по английски, съобразени с предпочитанията на курсистите. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.

Освен групово обучение, организираме варианти и за индивидуално обучение в удобно за Вас време.ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА

http://www.ekaterina-center.com
Цена на курса:
405 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Английски език
Начална дата:
20.03.2018
Крайна дата:
01.08.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 589 автобиографии и 41 581 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини