Курс
Обява
Център Екатерина

Английски език- практически курсове за работещи хора
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по английски език за работещи хора с практическа насоченост. Акцентът при курсовете ни е бързото усвояване на практическия английски език, нужен за успешната комуникация в ситуации от реалния живот, и преодоляване на езиковата бариера. Езиковото обучение е съобразено със стандартите и нивата по Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика.

ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА провежда обучението по английски език в малки групи (максимум до 8 курсиста). Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и да привикне с това да прилага наученото на практика.

Учебната система, с която работим по английски език, е Face2Face на издателство Cambridge и е една от най-добрите в света заради силната си практическа насоченост.

Всички наши преподаватели по английски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти, живели и специализирали в англоговоряща среда.След завършване на всяко едно от нивата, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и/ или продължаване в следващо ниво. При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по английски, съобразени с предпочитанията на курсистите. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.

Освен групово обучение, организираме варианти и за индивидуално обучение в удобно за Вас време.ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА

http://www.ekaterina-center.com
Цена на курса:
405 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Английски език
Начална дата:
20.03.2018
Крайна дата:
01.08.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 311 автобиографии и 42 960 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини