Курс
Обява

Програмиране със С за начинаещи
Описание
Курсът Програмиране със С за начинаещи е предназначен за тези, които правят първи стъпки в програмирането и нямат никакъв опит.Обучението започва с основите на програмирането и необходимите за него инструменти. В курса ще се запознаете с функции, вход/изход, текст, оператори и изрази. В процеса на обучение ще се научите да използвате контролни структурури, масиви и указатели. По време на курса ще се научите да пишете код за по-сложни алгоритмични структури и да създавате ефективни програми.

За да се включите в обучението, не се изисква никакъв предишен опит с програмиране. Нашите преподаватели са професионалисти в областта си, с богат практически опит. Те ще се погрижат да ви предоставят всички необходими знания и умения, за да бъдете подготвени както на теория така и на практика.Началната дата на курса е 29 септември, а продължителността 56 часа.По време на занятията са предвидени лекции, упражнения и консултации с лекторите, както и гост-лектори от софтуерни компании, които да разкажат за практиката си в реалната работна среда.

На желаещите да се развиват в тази сфера предлагаме съдействие за намиране на работа.Цената на курса е промоционална. До 20-ти септември може да платите 396 лева вместо регулярните 672 лева.Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
396 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
29.09.2016
Крайна дата:
18.11.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163
Телефон:
(+359 2) 958 31 06
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 337 автобиографии и 42 961 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини