Курс
Обява

Програмиране със С за начинаещи
Описание
Курсът Програмиране със С за начинаещи е предназначен за тези, които правят първи стъпки в програмирането и нямат никакъв опит.Обучението започва с основите на програмирането и необходимите за него инструменти. В курса ще се запознаете с функции, вход/изход, текст, оператори и изрази. В процеса на обучение ще се научите да използвате контролни структурури, масиви и указатели. По време на курса ще се научите да пишете код за по-сложни алгоритмични структури и да създавате ефективни програми.

За да се включите в обучението, не се изисква никакъв предишен опит с програмиране. Нашите преподаватели са професионалисти в областта си, с богат практически опит. Те ще се погрижат да ви предоставят всички необходими знания и умения, за да бъдете подготвени както на теория така и на практика.Началната дата на курса е 29 септември, а продължителността 56 часа.По време на занятията са предвидени лекции, упражнения и консултации с лекторите, както и гост-лектори от софтуерни компании, които да разкажат за практиката си в реалната работна среда.

На желаещите да се развиват в тази сфера предлагаме съдействие за намиране на работа.Цената на курса е промоционална. До 20-ти септември може да платите 396 лева вместо регулярните 672 лева.Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , да ни пишат на courses@nars.bg.
Цена на курса:
396 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
29.09.2016
Крайна дата:
18.11.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163
Телефон:
(+359 2) 958 31 06
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 674 автобиографии и 43 260 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини