Курс
Обява
Център Екатерина

Турски език - курсове за начинаещи и напреднали
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по турски език за начинаещи и напреднали.

Обученията са съобразени с Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика. Акцентът при курсовете ни по турски език е : изучаване на практическия турски език, нужен за свободна устна и писмена комуникация в реални ситуации.

Всички наши преподаватели по турски език са висококвалифицирани филолози с опит, живели в Турция.

Предлагаме 3 плана на обучение:

- групово обучение в група до максимум 8 курсиста - продължителност: 3 месеца

- полуиндивидуално обучение в група до максимум 4 курсиста - продължителност: 2 месеца

- индивидуално обучение - в удобно време за Вас време.Учебната система е HITIT на Анкарския университет Tömer, като в допълнение осигуряваме за нашите курсисти помагала, разработени от колегите ни по турски. Напредналите курсисти трябва да положат входен изпит за определяне на нивото.ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА провежда обучението в малки групи (максимум до 8 курсиста), за да може да преподавателят да работи индивидуално с всеки курсист и да бъдат постигнати максимално добри практически резултати. Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и изгради умения и да може да прилага наученото на практика.Предлагаме дневни, вечерни и съботно - неделни курсове по турски език, съобразени с графика и предпочитанията на курсистите.

Освен групово обучение, организираме варианти и за индивидуално обучение в удобно за Вас време.Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения по турски
Категория:
Други курсове
Начална дата:
02.04.2018
Крайна дата:
29.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 337 автобиографии и 42 963 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини