Курс
Обява
Център Екатерина

Турски език - курсове за начинаещи и напреднали
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по турски език за начинаещи и напреднали.

Обученията са съобразени с Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика. Акцентът при курсовете ни по турски език е : изучаване на практическия турски език, нужен за свободна устна и писмена комуникация в реални ситуации.

Всички наши преподаватели по турски език са висококвалифицирани филолози с опит, живели в Турция.

Предлагаме 3 плана на обучение:

- групово обучение в група до максимум 8 курсиста - продължителност: 3 месеца

- полуиндивидуално обучение в група до максимум 4 курсиста - продължителност: 2 месеца

- индивидуално обучение - в удобно време за Вас време.Учебната система е HITIT на Анкарския университет Tömer, като в допълнение осигуряваме за нашите курсисти помагала, разработени от колегите ни по турски. Напредналите курсисти трябва да положат входен изпит за определяне на нивото.ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА провежда обучението в малки групи (максимум до 8 курсиста), за да може да преподавателят да работи индивидуално с всеки курсист и да бъдат постигнати максимално добри практически резултати. Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и изгради умения и да може да прилага наученото на практика.Предлагаме дневни, вечерни и съботно - неделни курсове по турски език, съобразени с графика и предпочитанията на курсистите.

Освен групово обучение, организираме варианти и за индивидуално обучение в удобно за Вас време.Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения по турски
Категория:
Други курсове
Начална дата:
02.04.2018
Крайна дата:
29.06.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 666 автобиографии и 41 601 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини