Курс
Обява
Център Екатерина

Курсове по общ руски език - нива А1, А2, В1, В2
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по общ руски език за начинаещи и напреднали с практическа насоченост. Езиковото ни обучение е съобразено със стандартите на Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика.

С цел индивидуално внимание към всеки наш курсист, сформираме малки групи до 8 курсиста.

Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и да привикне с това да прилага наученото на практика.

Колегите ни по руски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти - българи и носители на езика.

Работим с руски учебни системи и помагала със силна практическа насоченост.

След завършване на всяко едно от нивата, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и/ или продължаване в следващо ниво. При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.

Освен обученията по практически общ руски, организираме курсове по бизнес и юридически руски, руски за туризма и подготовка за международните сертификати по руски език към Института Пушкин и Московския университет.Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по руски, съобразени с графика и предпочитанията на курсистите. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.

Цена на курса:
340 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Руски език
Начална дата:
26.03.2018
Крайна дата:
31.08.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 390 автобиографии и 42 965 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини