Курс
Обява
СВЕТЪ ООД

Специализирани курсове- семинари по имиджмейк и реклама
Описание
Специализирани курсове- семинари по имиджмейк и реклама:1. Пресконференции- видове, ефективност, планиране, водене и специфики.

2. Прес релийзинг – видове, изработване и разпространение.

3. Събития и промоции- видове, подготовка и организиране, резултати.

4. Клиенти и партньори- контакти, етикет, психологическа оценка и планиране.

5. Благотворителна дейност- видове, специфики, участие и приложение.Курсовете са подходящи за студенти и учащи в областта на рекламата, начинаещи рекламни агенти, както и за собственици на малък и среден бизнес, които биха желали да популяризират дейността си. Курсовете ще засягат и основните положения в рекламата и промотирането- представяне на продукти, контакти с клиенти, подготовки на презентации, практическа и теоретична информация, общуване с клиенти и партньори ипр. Всеки участник в семинар- курса получава кратки учебни материали в електронен вариант и библиорафия по време и след приключване на семинара.Начало: 15 октомври или 5 ноемвриДен: неделяВреметраене: 10- 14 ч. с 1 час почивкаСрок: 3 седмициМясто: гр. София, пл. Народно събрание 3Цена: 275 лв. /за учащи- 200 лв./Курсовете ще се водят от маркетинг мениджър с гост- лектори. Повече информация можете да намерите на адрес: www.promo.svetu.com. Заявка за записване можете да подадете на e-mail: reklama@svetu.com.
Цена на курса:
275 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
15.10.2006
Крайна дата:
15.10.2006
Място на провеждане:
София
Телефон:
0878 180 103
Лице за контакт:
Паола Иванова
Организация:
СВЕТЪ ООД
Емайл:
reklama@svetu.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 924 автобиографии и 39 705 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини