Курс
Обява

Дистанционно обучение по Маркетинг мениджмънт
Описание
С дистанционната форма на обучение по „Маркетинг и бранд мениджмънт” имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения!

1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. След завършване на избрания от Вас дистанционен модул, получавате международен сертификат, издаден от централата на бизнес обучения 1ВС в Австрия.1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет.

Обученията на 1st Business Certificate са сертифицирани от TÜV и дават универсални, стандартизирани теоретични и практически познания. Провеждат се от утвърдени преподаватели, в малки групи.

За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят определено време, специално разработеният дистанционен курс по "Маркетинг и бранд мениджмънт", предоставящ пълна подкрепа от преподавател и международен сертификат!Участниците ще се запознаят с разнообразни важни аспекти на планирането на маркетинговите дейности.

Целта на семинара е участниците да усвоят компетенции, благодарение на които оперативно и отчасти стратегически да подпомагат Маркетинг мениджмънта както и да придобият познания, които да им бъдат от полза в изпълнението на ежедневните ангажименти.За повече информация относно пълната програма на обучението, както и въпроси относно протичането на курса, можете да се обърнете към нас на телефон: +359 888 00 6960 или на имейл: office@1bc.bg
Цена на курса:
358 лв
Вид на курса:
съобразен с графика на всеки курсист
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.06.2016
Крайна дата:
20.07.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Тодор Александров 28, ет.2, оф.1
Телефон:
0888 00 69 60
Лице за контакт:
Агенция Кариера
Организация:
Бизнес школа
Емайл:
zlatka.dimitrova@kariera-bg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 401 автобиографии и 42 966 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини