Курс
Обява

Дистанционно обучение по Маркетинг мениджмънт
Описание
С дистанционната форма на обучение по „Маркетинг и бранд мениджмънт” имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения!

1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. След завършване на избрания от Вас дистанционен модул, получавате международен сертификат, издаден от централата на бизнес обучения 1ВС в Австрия.



1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет.

Обученията на 1st Business Certificate са сертифицирани от TÜV и дават универсални, стандартизирани теоретични и практически познания. Провеждат се от утвърдени преподаватели, в малки групи.

За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят определено време, специално разработеният дистанционен курс по "Маркетинг и бранд мениджмънт", предоставящ пълна подкрепа от преподавател и международен сертификат!



Участниците ще се запознаят с разнообразни важни аспекти на планирането на маркетинговите дейности.

Целта на семинара е участниците да усвоят компетенции, благодарение на които оперативно и отчасти стратегически да подпомагат Маркетинг мениджмънта както и да придобият познания, които да им бъдат от полза в изпълнението на ежедневните ангажименти.



За повече информация относно пълната програма на обучението, както и въпроси относно протичането на курса, можете да се обърнете към нас на телефон: +359 888 00 6960 или на имейл: office@1bc.bg
Цена на курса:
358 лв
Вид на курса:
съобразен с графика на всеки курсист
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.06.2016
Крайна дата:
20.07.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Тодор Александров 28, ет.2, оф.1
Телефон:
0888 00 69 60
Лице за контакт:
Агенция Кариера
Организация:
Бизнес школа
Емайл:
zlatka.dimitrova@kariera-bg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 280 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини