Курс
Обява

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Педикюр“
Описание
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по ПЕДИКЮР по утвърдени програми от МОМН и ЕС, висококвалифицирани знания и умения и легитимно държавно Удостоверение. Интензивният Курс по Педикюр е подходящ за хора, които искат в кратки срокове да придобият специализирани знания и умения. При провеждането на курсове при нас ще изучавате:

- посрещане и изпращане на клиенти;

- почистване на работното място;

- структура на оформяне на нокътната плочка;

- класически педикюр;

- френски педикюр;

- рисунки върху ноктите / декорации/;

- художествен педикюр;

- дезинфекциране на инструментите педикюристаСъвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. След полагане на изпит получавате държавно Удостоверение за проведеното обучение, валидно за страната и ЕС, което Ви дава предимство при кандидатстване за работа. Практика в реална работна среда – козметичен салон.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.

Цена на курса:
550 лв
Вид на курса:
самостоятелна
Категория:
Други курсове
Начална дата:
17.04.2016
Крайна дата:
17.05.2016
Място на провеждане:
Кърджали
Адрес:
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС”
Телефон:
02/4835994, 0884270104, 0878938284, 0877380031, 0877361160
Лице за контакт:
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpopartners@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 332 автобиографии и 39 493 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини