Курс
Обява

Безплатен Семинар “Responsive Websites Creation”
Описание
Безплатен семинар "Responsive Websites Creation" ще се проведе на 06.04.2016г.В "Responsive Websites Creation" ще се запознаете с основните концепции за разработка на уеб приложения с HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript и jQuery. Ще придобиете знания за работа с най-популярната CMS система WordPress.Ще разгледаме типични и интересни responsive уеб сайтове, ще обсъдим какво е необходимо за успешно развитие като Web Developer и какви са перспективите за развитие и работа.

Участниците ще разберат какво е Bootstrap, HTML, CSS, JavaScript и jQuery и как чрез тях се създават портфолио сайтове, WordPress теми, продуктови страници, one-page сайтове и други.

В "Responsive Websites Creation" има предвидени и практически примери – ще „пипнете” дизайна и логиката на различни responsive уеб сайтове.

Ще имате възможност да участвате в дискусия и да задавате въпроси.

Семинарът е подходящ за начинаещи. Не се изискват знания по програмиране.Крайният срок за записване е 04 Април 2016г.Всички присъстващи ще имат възможност да получат сертификат за участие в семинара "Responsive Websites Creation".За повече информация www.ontarget.bg
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
06.04.2016
Крайна дата:
07.04.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж.к. Хиподрума бул. "Цар Борис 3" 81
Телефон:
02/9589965, 0894 772258
Лице за контакт:
Надя Тодорова
Организация:
Онтаргет Сървисиз
Емайл:
nadia@ontarget.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 486 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини