Курс
Обява
Център за професионално обучение

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Козметика”
Описание
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за Курс по КОЗМЕТИКА за начинаещи. Курсът по Козметика се води от високо квалифицирани преподаватели със значителен професионален опит като козметици с педагогическа правоспособност по утвърдени програми от МОМН и ЕС. Салонът за обучение по Козметика и провеждане на часовете по практика е оборудван според Европейските стандарти за обучение на професионални козметици. Курсът е подходящ за хора, които искат да придобият специализирани знания и умения в областта на козметиката и естетическите грижи за лице и тяло. Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС и Europass приложение на български, английски или немски език.



Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.

Цена на курса:
550 лв
Вид на курса:
самостоятелна
Категория:
Други курсове
Начална дата:
07.01.2017
Крайна дата:
07.03.2017
Място на провеждане:
София
Адрес:
гр. София, ж.к. Иван Вазов, бл.5. ул. Балша 15
Телефон:
02/4835994,0877380031, 0877361160
Лице за контакт:
Китипова
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
partners_ks@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини