Курс
Обява

Нов IATA/UFTAA курс през aприл в София
Описание
Програмата за обучение IATA/UFTAA съществува повече от 45 години в световен мащаб и съчетава най-доброто от теорията и световната практика. Успешното завършване Ви предоставя изключителното предимство за намиране на работа в силно конкурентната среда. Висок е международният престиж на дипломата за завършен IATA/UFTAA курс - Diploma in Travel and Tourism Foundation (DTTF) - единствената световно призната, която дава право за продажба на самолетни билети в целия свят.

Предлаганият курс в София и Варна е по международната програма IATA/UFTAA и е изготвен от 48 световни специалисти, едни от най-доказаните теоретици и практици в тази област. Освен валидна в цял свят диплома, курсистите получават познания за турагентската професия. Изпитните материали се оценяват от специалисти в централата на IATA в Монреал, Канада, от където се издават дипломи на успешно издържалите изпита.

IATA/UFTAA Foundation курс за туристически агент и агент по продажба на самолетни билети е с международно признат сертификат. Обучението, предлагано от първия лицензиран учебен център на IATA/UFTAA за България, е подходящо както за студенти, желаещи да работят в този бранш, така и за служители от туристическата индустрия, които желаят да се преквалифицират или да подобрят квалификацията си. Програмата е съобразена и с хора, които никога досега не са имали досег с туристическата индустрия.

Цена на курса:
3000 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
18.04.2016
Крайна дата:
06.06.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Шипченски проход № 47/София
Телефон:
02/971 28 25
Лице за контакт:
Организация:
Съншайнтурс Трейнинг
Емайл:
sunshine.training@sunshinetours.net


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 486 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини