Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс “ХОТЕЛИЕР” - Дистанционно обучение
Описание
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ХОТЕЛИЕР”, специалност “ОРГАНИЗАЦИЯ НА ХОТЕЛИЕРСТВОТО”



Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма.

• Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време.

• Обучавате се без да се откъсвате от работа.



Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното професионално обучение с придобиване на степен за професионална квалификация се удостоверява със СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложение на български, английски или немски език. След завършване на курса ще може да заемате следните длъжности: Управител, хотел; Управител, къмпинг; Управител, къща за гости; Управител, мотел; Управител, пансион; Ръководител отдел в хотел

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798



Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.



Центърът работи съвместно с Агенция за подбор на персонал, чрез която се стреми да съдейства на успешно завършилите курса при намиране на подходяща работа за тях.









Цена на курса:
650 лв
Вид на курса:
самостоятелна
Категория:
Други курсове
Начална дата:
02.12.2015
Крайна дата:
02.01.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
Поп Богомил 1
Телефон:
02/4835994, 0884270104, 0877380031, 0877361160
Лице за контакт:
Делчева
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
partners_ks@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини