Курс
Обява
Образователен Бизнес Център

ТРЗ и личен състав
Описание
Професионално обучение по част от професията "Оперативен счетоводител"Форма на занятия: присъствена, дистанционна

Хорариум на програмата: 20 учебни часа

Занятия: в дни от седмицата от 18.30 до 21.30 чВ рамките на курса се разглеждат:1. Запознаване с нормативна уредба - Кодекс за социално осигуряване, Кодекс на труда2. Процедури при назначаване на нов служител - видове трудови договори, изготвяне на лично досие, изготвяне на длъжностна характеристика, оформяне на документи за НАП.3. Изготвяне на ведомости за заплати и други документи - изчисляване на трудови възнаграждения, изчисляване на болнични, изчисляване на отпуск, изчисляване на трудов стаж.Обучението приключва с полагане на изпит и издаване на квалификационен документ /удостоверение/ по Закона за професионалното образование и обучение.Необходими документи за записване:копие от диплом за завършено средно или по-високо образованиеУчебната програма е съобразена със Закона за професионално образование и обучение и осигурява необходимите теоретични познания и практически умения за усвояване на професията.Ниво: За начинаещи

Сертификат: Международно признат

Обучението приключва с полагане на изпит и издаване на Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3 – 37 на МОН, което позволява да практикувате професията и е признато във всички страни от ЕС.
Цена на курса:
228 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Счетоводен курс
Начална дата:
16.11.2015
Крайна дата:
25.11.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. "Скобелев" 45
Телефон:
02/ 983 21 13
Лице за контакт:
Даниела Велкова
Организация:
Образователен Бизнес Център "ХЕРМЕС"
Емайл:
dany_velkova@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 280 автобиографии и 39 482 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини