Курс
Обява

IPT курс: Разработка на разпределени и мрежови приложения с JAVA 8
Описание
IPT - Intellectual Products & Technologies организира провеждането на модул 3: "Разработка на разпределени и мрежови приложения с JAVA 8" през есента на 2015.

Промоционална цена 235 лв за 1 модул от 40 учебни часа.



Модулът запознава с основите на мрежовото програмиране на Java™ (разработват се чат сървъри и клиенти през TCP/UDP/Multicasting), транзакции и връзки към бази данни през JDBC ™, практическа разработка на разпределени приложения от тип клиент/сървър с Java RMI ™ и многослойни софтуерни архитектури. Разглеждат се механизмите за осъществяване на връзка с база от данни (Java™ Database Connectivity – JDBC™) и използването на SQL за манипулиране на данните. Включени са новостите при JDBC 4.1 (Java 7) – try with resources, RowSet, RowSetFactory, FilteredRowSet, CachedRowSet и др. Обяснява се практически Remote Method Invocation (RMI) механизма за изграждане на разпределени приложения и използването на декларативна сигурност на базата на политики. Към новите теми разглеждани в този модул спадат Java Persistence API (JPA), което надгражда добилите популярност ORM мениджъри Hibernate/ TopLink/ EclipseLink. JPA улеснява съхраняването на данните в база данни, като прави ненужни както писането на SQL заявки, така и на XML описания на данните, заменяйки ги с анотации в кода и автоматизираното създаване на JPA entity beans и контролни класове чрез помощници директно от таблици в базата данни. Курсът завършва с проект – разработка на цялостно трислойно клиент/сървър приложение с използване на Remote Method Invocation (RMI) middleware.



Курсът е насочен към мотивирани хора с амбиция за бърза професионална реализация като Java разработчици.



Преподавателят е Oracle/ OMG сертифициран специалист и има дългогодишен опит в провеждането на фирмени обучения за големи международни компании, а също и практически опит в управлението и разработката на бизнес софтуерни проекти (еGovernment, eLearning, GPS Tracking, WebTV, Web 2.0 Mashups, JavaScript Portlets).
Цена на курса:
235 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
21.11.2015
Крайна дата:
13.12.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Слатинска, бл. 44
Телефон:
029733838
Лице за контакт:
Организация:
Ай Пи Ти-Интелекчуал Продъктс енд Технолоджис ЕООД
Емайл:
office@iproduct.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини