Курс
Обява
МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД

ВОДАЧ НА МАЛЪК КОРАБ ПО Р. ДУНАВ И ВОДАЧ НА КОРАБ ДО 40БТ ПО МОРЕ
Описание
Курсът “Водач на малък кораб” е подходящ е за всеки желаещ да работи като моряк или да управлява самостоятелно плавателен съд до 20м. по р. Дунав или във вътрешни водоеми на територията на България. От тази квалификация се нуждаят и всички, които управляват плавателни съдове с цел спортен или стопански риболов, както и тези от Вас управляващи лодки и яхти за развлечение.



Курсът “Водач на кораб до 40БТ по море” е подходящ е за всеки желаещ да работи като моряк или да управлява самостоятелно плавателен съд до 40БТ по море и по вътрешни водоеми на Република България, но не важи за р. Дунав. Тази правоспособност е международно призната. От тази квалификация се нуждаят и всички, които управляват плавателни съдове с цел спортен или стопански риболов, както и тези от Вас управляващи лодки и яхти за развлечение.

Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
23.06.2015
Крайна дата:
23.07.2015
Място на провеждане:
Русе
Адрес:
ул. Бистрица 4
Телефон:
0878867114
Лице за контакт:
Мирослава Рибарова
Организация:
МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД
Емайл:
mor_centre@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 281 автобиографии и 44 893 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини