Курс
Обява
АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА

Двудневен курс по личностно израстване
Описание
"АКО ВИ СЕ ВИ СЕ СТРУВА СКЪПО ДА ИНВЕСТИРАТЕ В СЕБЕ СИ, ТО КОЛКО ВИ СТРУВА ДА БЪДЕТЕ НЕЩАСТНИ".

Един уйкенд в Банско, лукзосез СПА хотел, събота и неделя, преди обед, 5 учебни часа събота и 5 учебни часа в неделя, минимум 5 участника, цена с включени материали, закуска, нощувка, ползване на басейн, сауна, парна паня и джакузи, 30 лв. на учебен час или 300 лв. на човек.

WORKSHOP: ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНСТ, ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА СТРЕСА, ПО МЕТОДЪТ БОП - Благодаря, Обичам, Прощавам, книга - бестселър на Бойка Николас, www.boikanikolas.com.1. Да простим на себе си, 2. Да простим на другите, 3. Да сме отговорни за делата си, 4. Да обичаме и да се обичаме, 5. Да управляваме страховете си и да проявяваме емоционална интелигентност, 6. Да действаме, а не да реагираме, 7. Разликата между това:да бъдем, да правим и да имаме. 8. Да определим своята мисия в живота. Практически упражнения и задачи

Техники за релакс и управление на стреса. Рейки и медитация. Лидерско мислене.

Лектор: Бойка Николас, "Рейки Мастер", ученичка на Грасия Галан, Мадрид, ученичка на Даяна Лий Йонг - психолог , Мадрид по "ho pono pono", стар хавайски метод за постигане на душевен мир и благоденствие, ученичка на Мария Исабел Париля , Мадрид - йога и техники за медитация, посещавала е редаца курсове и семинари в Испания и България по психодрама, ТЕС и много други, вкл. и на световно известни автори и лектори, между които - Джон Кехоу, Дийпак Чопра и Алфредо Кулебро.
Цена на курса:
159 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
27.06.2015
Крайна дата:
28.06.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Лъвски Рид, 12 и центъра Солунска
Телефон:
0886930027
Лице за контакт:
Бойка Николас
Организация:
АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА
Емайл:
vanegas_consult@yahoo.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 332 автобиографии и 39 494 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини