Курс
Обява

IATA/UFTAA курс - SunShineTours Training
Описание
Започване на курса в София - 9 март



Програмата за обучение IATA/UFTAA съществува повече от 45 години в световен мащаб и съчетава най-доброто от теорията и световната практика. Успешното завършване Ви предоставя изключителното предимство за намиране на работа в силно конкурентната среда. Висок е международният престиж на дипломата за завършен IATA/UFTAA курс - Diploma in Travel and Tourism Foundation (DTTF) - единствената световно призната, която дава право за продажба на самолетни билети в целия свят.

Предлаганият курс в София и Варна е по международната програма IATA/UFTAA и е изготвен от 48 световни специалисти, едни от най-доказаните теоретици и практици в тази област. Освен валидна в цял свят диплома, курсистите получават познания за турагентската професия. Изпитните материали се оценяват от специалисти в централата на IATA в Монреал, Канада, от където се издават дипломи на успешно издържалите изпита.

IATA/UFTAA Foundation курс за туристически агент и агент по продажба на самолетни билети е с международно признат сертификат. Обучението, предлагано от първия лицензиран учебен център на IATA/UFTAA за България, е подходящо както за студенти, желаещи да работят в този бранш, така и за служители от туристическата индустрия, които желаят да се преквалифицират или да подобрят квалификацията си. Програмата е съобразена и с хора, които никога досега не са имали досег с туристическата индустрия.
Цена на курса:
2250 лв
Вид на курса:
международна диплома
Категория:
Други курсове
Начална дата:
09.03.2015
Крайна дата:
27.04.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. „Шипченски проход” № 47
Телефон:
02/971 28 25 и 02/971 34 20
Лице за контакт:
Организация:
Съншайнтурс Трейнинг
Емайл:
sunshine.training@sunshinetours.net


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 284 автобиографии и 44 893 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини