Курс
Обява

Академия за Счетоводство и Счетоводители
Описание
Академия БулМар – школата за счетоводители е създадена от Kreston BulMar.

За Нас

Крестън БулМар е най-голямата счетоводна компания в България, с повече от 20 офиса в страната, над 200 служители и над 3 000 постоянни клиенти.

Крестън БулМар e част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и одиторски компании в света, с офиси в 110 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

Крестън БулМар е едно от най-подходящите места за старт и възможно най-бързо развитие на професионална кариера като счетоводител, одитор или бизнес консултант.

Целта

Като водещата счетоводна компания в България, която налага стандартите за качество в нашата индустрия, ние имаме постоянна нужда да създаваме висококвалифицирани счетоводители и непрекъснато да повишаваме тяхната квалификация. Затова създадохме Академия БулМар – школата за счетоводители.

Предназначена За

Обучението в Академия БулМар е подходящо, както за мотивирани млади специалисти, които искат бързо и практически да навлязат в професията, така и за икономисти, които искат да се преквалифицират, да запълнят празнини, повишат или разширят своите знания по счетоводство или да направят достойно своето завръщане в професията.

Колко Продължава

Обучението в Академия БулМар продължава 4 седмици с 9 часа дневна ангажираност в офиса на академията и завършва с 6 часов изпит по теория и практика. Изпита се провежда 10-15 дни след последния учебен ден, време, в което всеки курсист трябва да се готви изключително интензивно и фокусирано, за да се справи успешно със задачите на изпита.

Какво Включва

По време на академията се усвояват следните знания и умения:

1. Предмет, цели и принципи на счетоводството;

2. Счетоводни стандарти – национални и международни;

3. Първични счетоводни документи и работа с тях;

4. Данъчни закони;

5. Практическо осчетоводяване на стопански операции;

6. Счетоводни справки;

7. Съставяне на годишни финансови отчети;

8. Съставяне на годишна данъчна декларация;

За целите на Академия БулМар е създадено уникално учебно пособие, съдържащо над 1 000 стр. практически материали по счетоводство и данъци. За същите цели е създадена и специална учебна фирма, чрез изучаването, на която участниците могат още по-бързо да разберат изучавания материал и много от тънкостите в счетоводството.

Как се Учи

За всеки ден от обучението участниците трябва да усвоят точно определени знания и умения, съгласно специално разработена програма.

Обучението в Академия БулМар протича по начина, по който вече работещите професионални счетоводители се самоусъвършенстват и развиват в професията. Ежедневното обучение включва:

1. Самостоятелно изучаване на предвидения за деня материал;

2. Упражнения с ментори по материала;

3. Професионална дискусия по контролни въпроси с другите курсисти;

4. Вечерен семинар с опитни професионалисти за затвърждаване на знанията от деня.

Кой Преподава

Ментори и лектори в Академия БулМар са практикуващи счетоводители и одитори от Крестън БулМар, които са сред най-добрите в България и предават своя практически опит за по-бързото усвояване и навлизане в тайните на счетоводната професия.

Какво Препоръчваме

Препоръчваме на всички желаещи да планират обучението си в месец, в който ще могат на 100% да се отдадат на обучението. Ако това бъде съвместявано с друго обучение или ангажименти, провалът на изпита е сигурен. Най-успешните ни курсисти са били истински отдадени на изучавания материал и са отделяли поне по 10-12 часа на ден, включително и в почивните дни, до самия ден на изпита.

Изпитът

Изпитът е с продължителност 6 часа и включва 6 раздела:

1. Счетоводна теория и принципи;

2. Осчетоводяване на стопански операции;

3. Решаване на данъчни казуси;

4. Откриване на грешки в оборотна ведомост;

5. Съставяне на финансови отчети по оборотна ведомост и главна книга;

6. Преобразуване на финансов резултат за данъчни цели.

Резултатът

Скалата на успеха е:

1. под 75% - неиздържал;

2. над 75% - добър (4);

3. над 85% - много добър (5);

4. над 95% - отличен (6).

Всеки, който успешно издържи изпита с резултат над 75%, веднага след това би могъл да упражнява счетоводната професия на над средното за страната ниво, за което получава и специална професионална референция от Крестън БулМар, която звучи различно за различните оценки.

Неиздържалите, ако имат 90% присъствие (18 от 20 дни) и над 50% резултат могат да получат удостоверение за преминато обучение, без оценка и референция за знанията.

Възможностите

На курсистите, издържали изпита с над 85% и демонстрирали отлични делови качества и мотивация по време на обучението, ще бъде предложена възможност за по-нататъшно кариерно развитие в Крестън БулМар.

Кога Започва

Курс на обучение в Академия БулМар започва всеки първи понеделник на месеца и годишно се дипломират 12 випуска.

Следващото издание на Академия БулМар започва на 01.04.2015 год.

Колко Струва

Цената на обучението в Академия БулМар е 550 лв., в която е включено и явяването на изпита.

Сумата може да бъде преведена по следната банкова сметка на Академия БулМар:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG80UNCR70001521090647 | BIC: UNCRBGSF

или да бъде заплатена в брой в нашият офис.

Повече за Крестън БулМар можете да научите от нашия сайт www.bulmar.com и нашите портали www.balans.bg, www.srokove.bg, www.fakturirane.bg, www.accounting-seminars.com, www.istoria.bg и www.domashno.bg.

За допълнителна информация и записвания:

Вера Русинова

директор Бизнес Развитие

тел.: 0878 45 00 00

e-mail: vrusinova@bulmar.com

Цена на курса:
550 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Счетоводен курс
Начална дата:
01.04.2015
Крайна дата:
30.04.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Нишка № 172
Телефон:
02/ 81206, вътр. 108
Лице за контакт:
Вера Русинова
Организация:
Крестън БулМар ООД
Емайл:
vrusinova@bulmar.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 316 автобиографии и 39 490 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини