Курс
Обява

СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ, ПОМОЩНИК - ВЪЗПИТАТЕЛ
Описание
„Помощник- възпитател в отглеждането и възпитанието на деца", „Сътрудник социални дейности - социална работа с деца и семейства в риск” , „Социален асистент - подпомагане на деца" „Социален асистент - подпомагане на възрастни"Ако искате да добиете нови знания, да повишите квалификацията си или да овладеете нова професия, ако търсите достойно място на пазара на труда и справедливо възнаграждение, което да защитите с компетентност и умения, възползвайте се от нашите предложения.

„МАРА-ДИСО” ЕООД е българска компания, която работи в областта на професионалното обучение, търсене и подбор на персонал, туристическа дейност и недвижими имоти.

За Вас предлагаме групово или индивидуално обучение в сферата на социалните дейности:

„Помощник- възпитател в отглеждането и възпитанието на деца", „Сътрудник социални дейности - социална работа с деца и семейства в риск” , „Социален асистент - подпомагане на деца" „Социален асистент - подпомагане на възрастни".За желаещите да работят в Германия/Австрия или Англия курсисти организираме курсове по немски и английски език за начинаещи и напреднали.Успешно завършилите курсовете на Център за Професионално Обучение “МАРА – ДИСО” ЕООД се ползват с предимство при заявено желание за осигуряване на работа.

Цена на курса:
300 лв
Вид на курса:
дневен, вечерен, съботно - неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.01.2001
Крайна дата:
20.12.2031
Място на провеждане:
Бургас
Адрес:
ул.
Телефон:
0894799662
Лице за контакт:
Организация:
"МАРА-ДИСО" ЕООД
Емайл:
maradiso@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 274 813 автобиографии и 42 924 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини