Курс
Обява

СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ, ПОМОЩНИК - ВЪЗПИТАТЕЛ
Описание
„Помощник- възпитател в отглеждането и възпитанието на деца", „Сътрудник социални дейности - социална работа с деца и семейства в риск” , „Социален асистент - подпомагане на деца" „Социален асистент - подпомагане на възрастни"Ако искате да добиете нови знания, да повишите квалификацията си или да овладеете нова професия, ако търсите достойно място на пазара на труда и справедливо възнаграждение, което да защитите с компетентност и умения, възползвайте се от нашите предложения.

„МАРА-ДИСО” ЕООД е българска компания, която работи в областта на професионалното обучение, търсене и подбор на персонал, туристическа дейност и недвижими имоти.

За Вас предлагаме групово или индивидуално обучение в сферата на социалните дейности:

„Помощник- възпитател в отглеждането и възпитанието на деца", „Сътрудник социални дейности - социална работа с деца и семейства в риск” , „Социален асистент - подпомагане на деца" „Социален асистент - подпомагане на възрастни".За желаещите да работят в Германия/Австрия или Англия курсисти организираме курсове по немски и английски език за начинаещи и напреднали.Успешно завършилите курсовете на Център за Професионално Обучение “МАРА – ДИСО” ЕООД се ползват с предимство при заявено желание за осигуряване на работа.

Цена на курса:
300 лв
Вид на курса:
дневен, вечерен, съботно - неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.01.2001
Крайна дата:
20.12.2031
Място на провеждане:
Бургас
Адрес:
ул.
Телефон:
0894799662
Лице за контакт:
Организация:
"МАРА-ДИСО" ЕООД
Емайл:
maradiso@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 058 автобиографии и 43 079 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини