Курс
Обява

онлайн курс по Java и C#
Описание
Започва записване за новa група за онлайн курс в направление Java и C#.Онлайн обучение: комбиниран курс “Основи на програмирането” и “Въведение в програмирането с Java иC#” в дневна форма, 2 пъти седмично. Групата стартира обучение на 09.12.2014г. Продължителносттана обучението е 52 часа.

Курсовете “Основи на програмирането” и “Въведение в програмирането с Java и C#” са подходящи заначинаещи хора, които искат да се обучават и развиват в областта на програмирането. Предварителенопит не е необходим.

Основи на програмирането:Придобиват се начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви. Работи се с “блок-схеми” исе набляга на изграждането на т.нар. логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областтана разработката на софтуерни приложения.Въведение в програмирането с Java:В този курс вие ще придобиете широки знания за: синтаксиса на Java, контролни структури, масиви,списъци, речници, класове и обекти. Ще се научите да създавате конзолни приложения, да работитесъс стрингове, да създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране.Ще се научите да:- Разработвате конзолни приложения използвайки класове и обекти- Създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране- Организирате данни чрез колекции и масиви- Работите със стрингове – търсене, извличане, заместване, разделяне и др.
Цена на курса:
219 лв
Вид на курса:
два пъти седмично
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
09.12.2014
Крайна дата:
26.01.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163, вх. Б, ет. 2, ап. 6
Телефон:
02/958 31 06
Лице за контакт:
НАРС ООД
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 315 автобиографии и 39 490 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини