Курс
Обява

Основи на Софтуерното Тестване
Описание
Интензивен курс “Основи на Софтуерното Тестване” – Software Quality Assurance.Съвместно с OnTarget Training стартира записване за курс „Основи на Софтуерното Тестване”.Курсът е с продължителност 16 часа и се предлага в дневна и/или вечерна форма.Софтуерното Тестване – Software quality assurance (SQA) – е дисциплина за прилагане на техники иметоди за проверка на качеството на софтуера. Главната цел на всеки QA e да потвърди, чепроцесите, процедурите и техниките използвани при разработката на софтуерни приложения отговарятна всички изисквания и стандарти.

За кого е предназначен курса:За всеки който желае да изучава и да се развива в областта на Софтуерното Тестване. Не санеобходими знания по езици за програмиране.

Ще придобиете знания за:- основи на софтуерното тестване- типове тестове- методи и техники за тестване- категоризиране и описване на бъгове- документацията съпътстваща тестовия процес – test plan, test case, bug report, …- таблици на решенията (decision tables)- диаграми на състоянията (state diagrams)- Boundary Value Analysis- Equivalence Partitioning

Предвидени са и различни упражнения – изготвяне и попълване на тест план, изготвяне и попълване натест case, изготвяне на отчети и други.Ще се научите да работите с таблици на решенията (decision tables), диаграми на състоянията (statediagrams) и да прилагате Boundary Value Analysis и Equivalence Partitioning.Цена на курса:
190 лв
Вид на курса:
и вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
10.12.2014
Крайна дата:
18.12.2014
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж. к. Стрелбище ул. Нишава 163, вх. Б, ет. 2, ап. 6
Телефон:
02/958 31 06
Лице за контакт:
НАРС ООД
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 345 автобиографии и 39 497 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини