Курс
Обява

Интензивно обучение за специалност "Програмно осигуряване"
Описание
НАРС обявява прием за студенти по специалността “Програмно осигуряване” – направление Java.

Кандидатите, които се класират на челните места, ще получат пълна или частична стипендия, осигурена от водещи софтуерни компании в страната и чужбина.

Курсът е разработен по световно утвърдени стандарти на водещи университети и центрове за професионално обучение. Той е с продължителност 8 месеца и включва множество практически упражнения. В края на обучението студентите ще имат възможност за стаж в софтуерна компания в България или чужбина, както и да продължат обучението си в университети-партньори на НАРС.

За студенти в Компютърни и ИТ специалности се признават положените от тях изпити по съответните модули от Университета.

За кандидати, които нямат висше образование в областта на ИТ, или не са в процес на придобиване на такова, обучението предлага възможност да започнат от начално ниво и да усвоят нужната теория и практика.

Обучението е с продължителност 480 часа, като програмата е съобразена с изискванията на софтуерните фирми.

Успешното завършване на курса дава възможност за започване на работа като младши програмист в направление Java (Junior Java Developer).

Курсистите ще могат да разработват приложения, които работят с бази данни, GUI (потребителски интерфейс), JSF, JSP, Servlets, Web Services, Networking, Multithreading. Множеството практически упражнения и финални проекти обхващат широка гама от техники и технологии – от малки стационарни Swing базирани програми, през клиент-сървър приложения с бази данни, до големи бизнес ориентирани уеб системи за корпоративни клиенти, т.нар enterprise applications.

*Всички кандидати, които преминат събеседване и положат приемен изпит, имат възможност да получат пълна или частична стипендия, осигурена от водещи софтуерни компании, дългогодишни партньори на НАРС. Размерът на стипендията е процент от цената на курса и е пропорционален на точките от входните тестове и интервюто.

За повече информация свържете се с нас.
Цена на курса:
2480 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
22.08.2014
Крайна дата:
20.09.2014
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул.Нишава
Телефон:
02/9583106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 194 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини