Курс
Обява

Безплатен семинар – Free Trainings – 11.01.2014
Описание
Запишете се за безплатното обучение „Професия Програмист – Първи стъпки”, което ще се проведе на 11-ти януари 2014 г.Семинарът е първият от поредицата безплатни образователни мероприятия от веригата „Free Trainings for software development” („Безплатни обучения за софтуерна разработка”). Той е предназначен за всички, които имат интерес да започнат своето обучение и да се развиват професионално като програмисти.Обучението ще се проведе в рамките на 6 учебни часа и ще представи:професията на програмиста (разработчика на софтуер)

каква знания са необходими за започване на работа в софтуерна компания

какво заплащане да очаквате

как да изберете подходящия за вас език за програмиранеСлед уводната част ще бъде проведено начално обучение по програмиране. В края на семинара всички присъстващи ще имат възможност да зададат своите въпроси и да се запишат за следващото ниво.За да посетите безплатния семинар „Професия Програмист – Първи стъпки” е необходимо да се запишете като ни изпратите е-мейл на courses@nars.bg или се обадите по телефона на 02/958 31 06.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
11.01.2014
Крайна дата:
12.01.2014
Място на провеждане:
София
Адрес:
ж.к. Стрелбище, ул. Нишава 163
Телефон:
02/958 31 06
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 486 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини