Курс
Обява

Курсове за Френски и Английски моден дизайн
Описание
Всяка една дреха би останала безмълвна и сива, ако липсва стил и поведение.

Модата е усещане за индивидуалност и за това ние Ви предоставяме възможност да развиете собствената си. Вие ще придобиете знания, умения и възможност да създадете Ваша собствена модна колекция, както и Ваше професионално портфолио. Подготовката ще Ви даде познание на техники използвани във визуалното изкуство и Висшата мода. По време на курса ще усвоите компетентност и опит , както и чувство за красота, хармония и необходимостта от изразяване чрез изкуство.

Преподавател на курса е проф.Милена Атанасова. Тя е художник и дизайнер, представя своите артистични идеи чрез самостоятелни изложби в Париж и други световни столици.

Работила е с най-големите имена във Висшата мода, като Alexander McQueen, Givenchy, Lanvin, Chloe, Versace, Louis Vuitton, Stella McCartney, Carven.

В Париж тя е консултант и преподава визуални изкуства и моден дизайн. За провеждането на курса тя ще се присъедини към нас, за да представи световни техники за обучение във Висшата мода.

Курсовете предлагат въвеждане и подготовка в следните платформи:

• Визуални изкуства

• Модна илюстрация и техническа рисунка

• Стилизъм и моделизъм

• Техники на Haute couture и креативни анализи

• Дизайн на театрален костюм

• Изкуството на цвета и формата

• Визуални комуникации – портфолио и модни тенденции

Техниките които се изучават са съвкупност от различни материали и техники, като графика, пластика, колаж, рисуване, текстил, скица и много други. Курса се провежда на няколко етапа, като всеки етап запознава курсистите с различни теми. Това има за цел да Ви подготви максимално за изграждането на необходимото ниво за реализацията Ви в модната сфера. Има три нива на развитие зависимост от продължителността на курса който сте избрали.

Първо ниво /3 месеца/ - подготвително. То Ви представя основите на модния дизайни Ви въвежда в изкуството за създаване на модни скици.

Второ ниво 6 месеца/ - след като вече имате основното ниво тук придобивате по задълбочени познания за модните стилове, илюстрации, технически умения за изработка на Вашите модели.

Трето ниво /12 месеца/ – креативни дизайнерски идеи. Изучаване на модния свят. Изработка на авторска колекция по френски и английски професионален модел. Портфолио

При приключване на курса ще имате:

• Първо ниво 3 месеца получавате Атестация

• Второ нива 6 месеца получавате Диплома

• Трето ниво 12 месеца получавате Сертификат за професионална квалификацияЗавършилите курсисти нива 2 и 3 ще имат възможност да представят портфолиото си за участие на конкурси във Париж.

Продължителност на курса има два варианта, зависимост от знанията които искате да придобиете 3 месеца или 6 месеца, които включват по 3 часа, един път седмично. Графика на провеждане на курса се изготвя когато се събере група от 3 до 10 човека, според възможностите на курсистите и преподавателя.

Стойност на курса е:

3 месечен курс 600лв.

6 месечен курс 1200лв. възможност за разсрочено плащане на 2 или 3 вноски

12 месечен курс 1800лв. възможност за разсрочено плащане на 3 или 4 вноски

За участие в курса трябва да заплатите половината от цената.

Получавате отстъпка от стойността на вашето участие в случай, че изплатите сумата наведнъж в началото на курса или запишете за участие 1 или повече ваши приятели в курса.

Изисквания за участие в курса

Не е задължително да имате опит и познания в сферата на модния дизайн и изкуството. Системата по която се преподава позволява на всички да изградят знания и възможности, които да развиват в бъдещата си реализация. Може да искате да развиете нивото което имате. Каквито и да са вашите възможности и образование ние Ви очакваме, за да съградим заедно Вашата страст към модата.Курса се провежда на адрес

Галерия „М-ИМАЖ“

Гр. София, ул. Цар Самуил №47

За контакт и записване

Тел. 0888 711 662

Email. gallerymimage@gmail.com

Цена на курса:
300 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.12.2013
Крайна дата:
20.02.2028
Място на провеждане:
0
Адрес:
ул. Цар Самуил №47
Телефон:
0888711662
Лице за контакт:
Лили
Организация:
"М-ИМАЖ" ЕООД
Емайл:
mimage2013@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 275 389 автобиографии и 42 965 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини