Курс
Обява

Курсове за Френски и Английски моден дизайн
Описание
Всяка една дреха би останала безмълвна и сива, ако липсва стил и поведение.

Модата е усещане за индивидуалност и за това ние Ви предоставяме възможност да развиете собствената си. Вие ще придобиете знания, умения и възможност да създадете Ваша собствена модна колекция, както и Ваше професионално портфолио. Подготовката ще Ви даде познание на техники използвани във визуалното изкуство и Висшата мода. По време на курса ще усвоите компетентност и опит , както и чувство за красота, хармония и необходимостта от изразяване чрез изкуство.

Преподавател на курса е проф.Милена Атанасова. Тя е художник и дизайнер, представя своите артистични идеи чрез самостоятелни изложби в Париж и други световни столици.

Работила е с най-големите имена във Висшата мода, като Alexander McQueen, Givenchy, Lanvin, Chloe, Versace, Louis Vuitton, Stella McCartney, Carven.

В Париж тя е консултант и преподава визуални изкуства и моден дизайн. За провеждането на курса тя ще се присъедини към нас, за да представи световни техники за обучение във Висшата мода.

Курсовете предлагат въвеждане и подготовка в следните платформи:

• Визуални изкуства

• Модна илюстрация и техническа рисунка

• Стилизъм и моделизъм

• Техники на Haute couture и креативни анализи

• Дизайн на театрален костюм

• Изкуството на цвета и формата

• Визуални комуникации – портфолио и модни тенденции

Техниките които се изучават са съвкупност от различни материали и техники, като графика, пластика, колаж, рисуване, текстил, скица и много други. Курса се провежда на няколко етапа, като всеки етап запознава курсистите с различни теми. Това има за цел да Ви подготви максимално за изграждането на необходимото ниво за реализацията Ви в модната сфера. Има три нива на развитие зависимост от продължителността на курса който сте избрали.

Първо ниво /3 месеца/ - подготвително. То Ви представя основите на модния дизайни Ви въвежда в изкуството за създаване на модни скици.

Второ ниво 6 месеца/ - след като вече имате основното ниво тук придобивате по задълбочени познания за модните стилове, илюстрации, технически умения за изработка на Вашите модели.

Трето ниво /12 месеца/ – креативни дизайнерски идеи. Изучаване на модния свят. Изработка на авторска колекция по френски и английски професионален модел. Портфолио

При приключване на курса ще имате:

• Първо ниво 3 месеца получавате Атестация

• Второ нива 6 месеца получавате Диплома

• Трето ниво 12 месеца получавате Сертификат за професионална квалификация



Завършилите курсисти нива 2 и 3 ще имат възможност да представят портфолиото си за участие на конкурси във Париж.

Продължителност на курса има два варианта, зависимост от знанията които искате да придобиете 3 месеца или 6 месеца, които включват по 3 часа, един път седмично. Графика на провеждане на курса се изготвя когато се събере група от 3 до 10 човека, според възможностите на курсистите и преподавателя.

Стойност на курса е:

3 месечен курс 600лв.

6 месечен курс 1200лв. възможност за разсрочено плащане на 2 или 3 вноски

12 месечен курс 1800лв. възможност за разсрочено плащане на 3 или 4 вноски

За участие в курса трябва да заплатите половината от цената.

Получавате отстъпка от стойността на вашето участие в случай, че изплатите сумата наведнъж в началото на курса или запишете за участие 1 или повече ваши приятели в курса.

Изисквания за участие в курса

Не е задължително да имате опит и познания в сферата на модния дизайн и изкуството. Системата по която се преподава позволява на всички да изградят знания и възможности, които да развиват в бъдещата си реализация. Може да искате да развиете нивото което имате. Каквито и да са вашите възможности и образование ние Ви очакваме, за да съградим заедно Вашата страст към модата.



Курса се провежда на адрес

Галерия „М-ИМАЖ“

Гр. София, ул. Цар Самуил №47

За контакт и записване

Тел. 0888 711 662

Email. gallerymimage@gmail.com

Цена на курса:
300 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.12.2013
Крайна дата:
20.02.2028
Място на провеждане:
0
Адрес:
ул. Цар Самуил №47
Телефон:
0888711662
Лице за контакт:
Лили
Организация:
"М-ИМАЖ" ЕООД
Емайл:
mimage2013@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 194 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини