Курс
Обява
Агенция за подбор на кадри \

Тренинг – семинар: „Управление на екипи”
Описание
Програмата е ориентирана към служители работещи като управители на фирми, мениджъри на екипи, всички, които работят в сверата на човешките ресурси и се нуждаят от повишаване на професионалната си квалификация, както и придобиване на умения за работа с различи типове екипи, както и индивидуалните личности съставящи даден екип.Целта е подобряване на работната атмосфера, недопускане стресът и напрежението да влияят пряко на изпълнението на професионалните задължения и намаляване влиянието на негативите от изпълнението на служебните задължения. Запознаване с практиките свързани със управлението на екипите.Тренинг-семинара включва информация, дискусии и ролеви игри, насочени към:

• Типове екипи

• Характеристики на екипите, постигащи резултати

• Формиране на екип

• Управление на екипа

• Лидерство

След приключване на тренинга Вие ще можете – да подобрите начина си на работа, да имате един по-различен поглед върху колегите и подчинените си . Да създадете свой собствен стил на работа, без това да противоречи на фирмените изисквания. Да разберете нещо повече за себе си и как реагирате в напрегната ситуация, както и да откриете възможности за снемане на стреса от работата с група от хора, носеща своите индивидуални и групови специфики.

Цена на курса:
236 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
07.11.2013
Крайна дата:
08.11.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Скобелев" №45
Телефон:
0886984620
Лице за контакт:
Организация:
Агенция за подбор на кадри \"Хермес\" ООД
Емайл:
info@hr-hermes.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 362 автобиографии и 39 506 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини