Курс
Обява
Агенция за подбор на кадри \

Тренинг – семинар: „Работа с клиенти чрез Call center”
Описание
Програмата е ориентирана към служители работещи като телефонни оператори, които се нуждаят от повишаване на професионалната си квалификация, както и придобиване на умения за работа под стрес и напрежение спрямо индивидуалните им психологически качества.Целта е подобряване на работната атмосфера, недопускане стресът и напрежението да влияят пряко на изпълнението на професионалните задължения и намаляване влиянието на негативите от проведените телефонни разговори.Тренинг-семинара включва информация, дискусии и ролеви игри, насочени към:

• Умения за подготовка на разговор

• Умения за започване на разговор

• Обратна връзка – умения за възприемане на инфомацията

• Блокиращи моменти при провеждането на телефонен разговор

• Ефективност при задаване на въпроси

• Принципи на активно слушане и отговаряне

• Необходимост от супервизия на екипаСлед приключване на тренинга Вие ще можете – да подобрите начина си на работа, да имате един по-различен поглед върху клиентите. Да създадете свой собствен стил на работа, без това да противоречи на фирмените изисквания. Да разберете нещо повече за себе си и как реагирате в напрегната ситуация, както и да откриете възможности за снемане на стреса от ежедневната комуникация с различните типове клиенти.

Цена на курса:
236 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
21.11.2013
Крайна дата:
22.11.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Скобелев" №45
Телефон:
0886984620
Лице за контакт:
Организация:
Агенция за подбор на кадри \"Хермес\" ООД
Емайл:
info@hr-hermes.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 352 автобиографии и 39 500 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини