Курс
Обява
АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА КАДРИ ХЕРМЕС 2018 ЕООД

Тренинг – семинар: „Привличане на клиенти”
Описание
Програмата е ориентирана към всички, които се нуждаят от повишаване на професионалната си квалификация, както и придобиване на умения за работа с клиенти, бизнес партньори и екипи.



Целта е да се придобият знания и умения свързани с комуникацията на ниво привличане и мотивиране на нови клиенти за бизнес взаимоотношения. Запазването и връщането на вече изгубен клиент, особено в настоящата бизнес ситуация е изкуство, което е необходимо да бъде подкрепено с теоретичен и практически опит.



Тренинг-семинара включва информация, дискусии и ролеви игри, насочени към:

• Привличане на нови клиенти

• Мотивиране на клиентите – действия,които ще мотивират потенциалните клиенти да опитат продуктите или услугите, които предлага вашият бизнес

• Запазване на настоящите клиенти и партньори

• Връщане на загубен клиент



След приключване на тренинга Вие ще можете – да подобрите начина си на работа, да имате един по-различен подход спрямо работата си, поставените задачи и бъдещите си клиенти. Да разберете нещо повече за себе си, както и да обогатите знанията си за психологическите аспекти на бизнес взаимоотношенията. С придобитите знания и успешното им използване, ще имате възможност да повишите своята ефективност, да изпълнявате служебните си задължения без напрежение и с положителен резултат.

Цена на курса:
236 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
16.01.2014
Крайна дата:
17.01.2014
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Скобелев" №45
Телефон:
0886984620
Лице за контакт:
Организация:
АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА КАДРИ ХЕРМЕС 2018 ЕООД
Емайл:
info@hr-hermes.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 283 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини