Курс
Обява
Агенция за подбор на кадри \

Тренинг – семинар: „Обучение за обучители- ефективни обучителни практики”
Описание
Програмата е ориентирана към служители работещи като обучители,тренинг мениджъри,преподаватели, инструктори, които се нуждаят от повишаване на професионалната си квалификация, както и придобиване на умения за работа под стрес и напрежение спрямо индивидуалните им психологически качества.Целта е подобряване на работната атмосфера, недопускане стресът и напрежението да влияят пряко на изпълнението на професионалните задължения и намаляване влиянието на негативите от изпълнението на служебните задължения. Запознаване с нови практики свързани със съвременните форми на обучение.Тренинг-семинара включва информация, дискусии и ролеви игри, насочени към:

• Характеристика и специфика на обучението за „възрастни”

• Подходи при обучението

• Умение за провеждане и водене на обучение – методи за индивидуални и групови занимания с обучаващите се

• Проблемни ситуации, специфика на работата в група

• Обобщаване и споделяне на досега прилаганите програми за обучение

След приключване на тренинга Вие ще можете – да подобрите начина си на работа, да имате един по-различен поглед върху клиентите. Да създадете свой собствен стил на работа, без това да противоречи на фирмените изисквания. Да разберете нещо повече за себе си и как реагирате в напрегната ситуация, както и да откриете възможности за снемане на стреса от работата с група от хора, носеща своите индивидуални и групови специфики.

Цена на курса:
236 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
17.10.2013
Крайна дата:
18.10.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Скобелев" №45
Телефон:
0886984620
Лице за контакт:
Организация:
Агенция за подбор на кадри \"Хермес\" ООД
Емайл:
info@hr-hermes.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 310 автобиографии и 39 489 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини