Курс
Обява

КУРС ПО ВАЛУТНА ТЪРГОВИЯ
Описание
Курсът е предназначен за всички, които искат да научат механизма на работа на финансовите пазари, да получат умения за анализиране на пазарите и за последваща реална търговия. Целта на встъпителния курс е всеки курсист да овладее прост и практичен материал, с помощта на който да може да търгува успешно и да печели на международния валутен пазар (FOREX). По-високите нива на курса включват и основи на финансовото моделиране чрез математически модели.Продължителността на курса е 40 часа. Цена за един модул – 180 лв. при над 4 участници.За Учебен център Перун-Спринт:

"ПЕРУН-СПРИНТ" ЕООД организира и провежда квалификационни курсове, уроци и консултации за учещи и работещи по различни дисциплини - езици, компютърни, финансови и др. Нашата визия е високо качество на образователните услуги на достъпни цени.
Цена на курса:
180 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.09.2013
Крайна дата:
30.10.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
жк Люлин – център, ул. "Добри Немиров" 5 офис 17 / жк Младост 1, комплекс "Чергата"
Телефон:
0988941130
Лице за контакт:
Десислава Жекова
Организация:
Перун-Спринт ЕООД
Емайл:
dzhekova@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 280 автобиографии и 39 482 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини