Курс
Обява

КУРСОВЕ ПО ФРИЗЬОРСТВО, МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА И КОЗМЕТИКА
Описание
Курсовете се провеждат в УЦ „Кий Марая“ в действащ фризьорски салон с реални клиенти вече 12 години.КУРС ФРИЗЬОРСТВО:

1 месец – 300 лв.

2 месеца-480 лв.

3 месеца-700 лв.

6 месеца-950 лв. С ПОДАРЪК НОЖИЦА ЗА ПОДСТРИГВАНЕИзучава се дамско, мъжко и детско подстригване, кичури с шапка, кичури с фолио, работа с различни видове четки, колористика, обезцветяване, екстейшън, къдрене, ролки, официални , булченски и спортни прически, козметика за коса.КУРС КОЗМЕТИКА:

1 месец-250 лв. 1 ниво

2 месеца-480 лв. 2 нивоИзучава се 1 ниво Диагностика на кожата, кожни болести, видове апарати и работа с тях, почистване на лица, оформяне на вежди, кола маска

2 ниво Антицелулитни апарати, антицелулитни масажи- ръчни и с вендуза. Масаж лице и деколте. Частичен масаж тяло. Видове разкрасяващи терапии.КУРС МАНИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА, ПЕДИКЮР

Маникюр – 100 лв.

Педикюр - 100 лв.

Манкюр и педикюр – 200 лв.

Ноктопластика акрил и гел – 250 лв.

Маникюр и ноктопластика 350 лв.ПАКЕТ – Маникюр, ноктопластика акрил и гел, педикюр ЦЕНА 460 лв.Курса включва.: Манкюр, масаж, декоративно лакиране, вграждане на елементи в ноктопластиката, фибро стъкло, видове болести, изграждане, удължител,, обработка на кожна прегъвка.БОНУС. ИЗУЧАВАНЕ НА EDGE ноктопластика с акрил, учебни филми, работа с плоска четка.

Осигурени манекени.

Обучението се провежда от майстори в малки групи, с индивидуални занимания. След завършване на курса се получава УДОСТОВЕРЕНИЕ за професионално обучение по изисквавне на МОН от ПГО „Ана Май“ гр. Пловдив, който е съобразен с Европейските изисквания и след легализация важи в чужбина.Пожелаваме Ви правилен избор и успех!

Адрес гр. Пловдив ж.к. Тракия бл. 1 ет.1 срещу паркинга на Пени маркет
Цена на курса:
300 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Фризьорски курс
Начална дата:
01.02.2013
Крайна дата:
01.03.2013
Място на провеждане:
Пловдив
Адрес:
Тракия бл.1
Телефон:
0897974105
Лице за контакт:
Рангелова
Организация:
Плама С ООД
Емайл:
mm_jan@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 485 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини